|

Pentru cine a fost vara asta in Paralia Katerini, Grecia si a luat excursii pentru Meteora, doresc sa stiu pareri despre agentiile de turism din statiune, care au fost serioase si ce preturi aplica pentru acel drum? Sper sa primesc mai multe raspunsuri de data asta. (nu ma intereseaza pretul pentru copii). Daca Paralia Tours aplica 30 euro adult (asa cum mi-a zis un user la prima intrebare), mi se pare cam mult, mai astept si alte pareri de la alte agentii.

Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Oricum voi vedea azi cand ajung in Paralia pentru a ma interesa. Nu sunt pentru excursii catre Meteora, eu vreau sa ajung numai acolo, am treaba. Nu's turist. Oricum am scris un mail celor de la Paralia Tours si nu conteaza ca faci drumul pana acolo ca excursionist tot 25 de euro este (asta fiind de adult, cel care mi-a zis a fost raspuns eronat cu 30-ul). Pana pe 19.09 cand plec la Meteora, sper sa mai isi spuna si altii parerea la acest topic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Oricum am rezolvat nu am mai plecat cu agentia de turism, ci direct cu autocarele de la Ktel si asa am ajuns pana la destinatie.
Oricum pentru cel care vrea sa ajunga pana in Kalampaka, cel mai ieftin este trenul decat autocarul, m-am convins pe propria piele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai sa stii cam asa este pretul pentru aceasta excursie. Pai cu ce agentie iti cumperi biletul pentru ca de obicei agentia de la care il cumperi are si un minisediu acolo si o sa vina la inceputul sejurului sa va intrebe cine doreste si unde doreste excursiile, iar ei te iscriu pe o lista. De obicei sunt multe agentii cum ar fi Chrisitan Tour ti-l recomand dar poti sa iei de la orice agentie de turism care luceraza cu ei, sau vilextour, Delta Best si asa mai departe acestea sunt f seriose. din pacate pretul cam atat este si mie mi se pare cam mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează