anonim_4396
| Anonim întreabă:

Peste o săptămână plec într-o excursie cu familia și vreau să am chestiile „tehnice" planificate. laughing Voi avea nevoie de ajutor din partea voastră. Bineînțeles că vă voi răsplăti cu o fundiță. ^ ^
O să mergem spre Argeș și nu cred că vom vizita ceva până acolo. Așadar, ce locuri/ clădiri istorice/ muzee etc., etc. am putea vizita în Argeș?
Apoi, dacă timpul ne permite, este posibil să mergem și prin Târgoviște, deci mi-ați putea sugera câteva obiective turistice și de acolo.
A doua zi ne vom îndrepta către Hunedoara. Acolo avem rude, așa că ne vom descurca laughing. Oricum, am mai vizitat locurile din apropierea Hunedoarei și din Deva. Când vom pleca de acolo vom merge să vizităm și Brașovul, dar vom trece și prin Sibiu și ar fi păcat să nu ne oprim și pe acolo puțin. Ei bine, ce am putea vizita în aceste orașe? Am mai fost acolo, dar părinții mei n-au mai fost, așa că vreau să vadă și ei cât mai multe locuri.
Vă mulțumesc anticipat! happy ^_^

2 răspunsuri:
| TOP10Litera a răspuns:

Târgovişte îţi va lua TOATĂ ziua cu:

> Curtea Domnească & Turnul Chindiei
> Mânăstirea Stelea
> Muzeul de Artă
> Mitropolia
> Muzeul Poliţiei
> Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni
> Muzeul de Istorie
> Galeriile Stelea

Şi foarte multe clădiri istorice, de fapt pe http://www.articolepractic.blogspot.com/ poţi găsi FOARTE MULTE din obiectivelw turistice care te interesează!

| Anonim explică (pentru TOP10Litera):

Serios? SEEEEEEEEERIOS? Am fost în excursia aia VARA TRECUTĂ.