|

Plec in Londra cu WizzAir poimaine. Pot lua in bagajul de mana haine care contin obiecte de metal (ma refer la fermoare si capse), accesorii si chestii de makeup (mascara, creme)? Mentionez ca am un troler mic, cu dimensiuni mai mici de 55x40x20. Mai pot lua o gentuta mica in care sa-mi tin telefon, casti si o carte?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna si eu am fost cu wizz sa stii ca poti lua geanta ta cu documentele actele telefonul...etc nu-ti zic nimic, dar in schimb in troler mic ai grija tot ce e lichid iti va lua, si-l arunca.Sotul meu a ramas fara spuma de barba.Rimel nu cred ca zice nimic, atentie la lichide, creme, de ce nu pui tu totul lichid in valiza mare? Zbor usor si bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am fost cu Tarom in Spania. Da poti sa-ti iesi obiecte din metal.Eu am avut.Inainte sa urci in avion o sa treaca bagaju' pe la un scanner sau cum sa'i zic si pe ecran ii apare cam ce e in bagaj.Nu mai tin bine minte dar mi se pare ca, daca e metal incepe aparatu ala sa piuie si iti deschide bagaju' sa vada ce ai.De asemenea te trece si pe tine pe la un scanner si daca ai obiecte din metal incepe sa piuie (sti cum sunt alea la magazine de incep si piuie daca iesi cu un obiect din magazin). Mami mele i'au piuit sandalele ca avea curelusa din metal laughing si incepusera sa o pipaie si sa ii dea cu "un detector" pe langa corp.Si a piuit si detectoru' ala la sandale si au pus'o sa se descalte ca sa descopere intr'un final ca piuia din cauza curelusei laughing. In avion langa tine nu iti trebuie decat o gentuta cu "telefonul, casti si o carte". Trolerul o sa ti'l bage in avion la gramada cu restul.Si cand ajungi in Londra, pe o banda rulanta o sa fie bagajele de la avionul cu care ai mers.

p. s : Telefonul te pune sa'l inchizi, iar casti iti vor da stewardesele si le bagi in maner la scaun (nu'ti garantez ca o sa auzi ceva, la min cel putin n-a functionat laughing ). Cartea e salvarea plictiselii!

Nu cred ca m-am explicat foarte bine (ca ma grabesc) dar sper sa intelegi.
Drumb Bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Troleul il iau ca bagaj de mana, nu la cala rolling eyes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai poti sa-ti iei o geanta de mana, si poti sa-ti pui chestii de metal in geamantan, n-are nimic! numai, la control, pe corp sa nu ai metal. oricum, o sa vezi acolo si o sa stii. distractie placuta! fundita? please

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti, pisoi puppy dog eyes
Dar trebuie sa le pui intr-o punga de plastic

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu. Am un troler mic ca si bagaj de mana fara un altul la cala si sunt nelamurita ce se permite si daca se mai poate lua o gentuta mica. Ti-as fi f recunoscatoare, Grimalkin, daca mi-ai da niste informatii despre ce ai pus in bagaj si ce ti-au permis. Eu o sa am avionul peste 2 saptamani. Mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează