| Andreea19Alina a întrebat:

Poate sa-mi explice cineva mai detaliat, va rog, care este diferenta dintre circuitul turistic si sejurul turistic?! Care dintre cele doua are ghid turistic?

Răspuns Câştigător
| izvordemunte a răspuns:

In general, circuitele turistice cuprind mai multe obiective. Ai mai multe sanse (spre 100%) sa ai ghid la circuit turistic. Exemplu: Circuit prin tarile baltice - adica te plimbi prin mai multe orase si tari si esti cazat in diverse locuri, nu stai prea mult intr-un loc - vizitezi capitale si alte locuri de interes.
Sejurul este tot o vacanta, insa de obicei in sejur nu te plimbi in mai multe locuri. Exemplu: sejur de 7 zile intr-o insula in Grecia. In acele 7 zile in principiu stai doar pe insula respectiva si faci activitati in apropierea locului respectiv, fiind cazat toata perioada in hotelul ales.
Ca sa iti faci o idee, poti sa intri pe site la o agentie turistica oarecare si poti vedea exemple de circuite (cu program pe zile: ce faci in ziua 1, ziua 2, etc) si de sejururi (nu prea ai activitati programate, ci doar se alege transportul si cazarea, activitatile in plus trebuie sa le programezi tu/voi si sa te descurci unde sa mergi). Vacanta placuta!

1 răspuns: