|

Sal, TPU, plec in vacanta la Constanta cu prietenii, nu cunoastem orasul de loc, as dori sa aflu unde pot face shopping acolo? sau macar un tirg cu haine...merci anticipat!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Maritimo, City Park Mall, Dorally Mall, pe langa Metro, Carrefour, Selgros, Kaufland, Real, care se gasesc peste tot, nu numai in Constanta.

| a răspuns (pentru TeoPT):

Ben Ten, esti din Constanta? pai si il trimiti pe-asta la Selgros dupa haine rolling on the floor rolling on the floor
Spune-i omului, ca ii e greu sa le gaseasca daca nu stie orasul, sa caute lacul ala mic, nu ala mare, de la intrarea in Mamaia, sa-i dea roata si o sa se impiedice de Mall-ul lui Mazare.Altminteri la Maritimo sau Dorally nici eu nu stiu cum sa-i explic ca sa ajunga, decat cu taxiul.
Sau mai bine, pe la intrarea in Mamaia si la Cazino, e plin de toale la chioscuri, oricum toti aia de la Dorally se muta acolo in sezon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca să nu mai vorbesc de imbecilitatea de care dai dovadă poreclindu-mă Ben Ten, pentru că pun pariu că habar n-ai cine e Ben Burnley, dar stai liniștit, probabil nici el nu vrea să fie cunoscut de specimene ca tine, aruncă o privire asupra întrebării și asupra situației în sine.

A întrebat de locuri unde poate să facă shopping, nu neapărat haine. Apoi a menționat târgul de haine, "macar" un târg de haine. De aici eu nu înțeleg decât că ar vrea să facă cumpărături de tot felul, dar dacă nu îi putem oferi un răspuns pe măsură, atunci măcar un loc de unde să poată cumpăra haine.

În altă ordine de idei, consider că a-i da niște nume de mall-uri / hipermarket-uri e mai mult decât suficient. El/ea le poate căuta pe GPS, Google Maps sau mai știu eu ce și le poate găsi locația, se va orienta atunci când e pe drum, când va ajunge în Constanța etc. Tu ce îți imaginezi, că o să dea copy-paste în Word răspunsului tău, o să îl printeze și o să se uite pe foaie în timpul mersului și apoi de nebun/ă după lacuri și alte prostii? N-are nici un sens să-i explici cum să ajungă acolo, n-are nevoie decât de numele mall-urilor și de o hartă electronică. Punct. Gândește logic înainte să ironizezi aiurea, ești penibil.

Cred că atât am avut de zis. straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| explică:

Merci, ati fot utili ambii! Succese!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează