| AlexAlxAlex a întrebat:

Salut, a vizitat cineva Mexic? Din cauza filmelor si serialelor americane aveam o parere proasta despre aceasta tara, interesandu-ma a ajuns sa mi se para foarte interesanta, am vazut chiar straini plimband-se prin Culiacan, Sinaloa destul de chill happy, ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Unu Mexic nu este de vizitat singur. Există pe National Geografic, dacă nu greșesc, un documentar: "Singur printre străini". Ar trebui să îl vizionezi pentru a înțelege cât este de periculos singur să vizitezi Mexic și nu numai, majoritatea țărilor din America de Sud și Centrală.
O excursie cu un grup e cel mai bine, dar respectând la sânge toate instrucțiunile date de ghidul turistic.
Singurul lucru neplăcut e că poți deveni cu voie sau fără voie "cărăuș", iar dacă te prind la vamă, 10-15 ani, poate mai mult îi iei de voie.
Iar, în închisorile de acolo nu există luxul din România.

| Den1sa a răspuns:

Cred ca vrei sa te dai mare pe aici, dar si eu am vizitat pana acum multe tari(America,Franta,UK, Portugalia, SpaniaJaponia, Spania, Grecia, Islanda, Indonezia, Italia, Canada, Scotia) printre care si Maxic(foarte frumos) dar cel mai mult imi place sa-mi petrec vara in Dubai, Singapore si maldive(detin cateva vile in mai multe locatii turistice) fiind tot anul in Londra cu facultatea e cam trist ca ploua des : )
Tie unde iti place sati petreci vara?

| AlexAlxAlex explică (pentru Den1sa):

Nu inteleg unde am zis ca ma dau mare?

| Den1sa a răspuns (pentru AlexAlxAlex):

E ok am vrut doar sa ma dau eu mare : )

| Ushtria a răspuns:

Iti iei un tricou cu "I love Mexico!" si te lasa toata lumea in pace. laughing