|

Salut! Am facut o rezervare la un hotel de 3 stele din Mamaia pentru un sejur de 6 nopti.Nu am mai fost la un hotel pana acum si am o nelamurire:

Daca sejurul este de pe data de 1 iulie pana pe 9 iulie, eu cand pot sa ma prezint la hotel?

Adica, pot sa vin pe 1 iulie (dimineata devreme)?

... sau trebuie sa vin seara pentru a ma caza?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De regula cazarea incepe de la ora 12 (amiaza) sau dupa amiaza, in cazul tau din data de 1 iulie.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

1. între 1 și 9 iulie sunt opt (8) nopți. Ești sigur/ă că nu ai greșit datele?
2. ora uzuală pe litoralul autohton pentru cazare este 16. Poți să ajungi la orice oră la hotel, dar nu vei primi cameră mai devreme de ora oficială decât dacă politica managerului le permite, dar oricum depinde de gradul de ocupare al hotelului. Și cum atunci acesta tinde spre 100% și cum majoritatea turiștilor trag de timp până-n ultima clipă... Oricum, ar trebui să-ți ofere o cameră pentru bagaje până te pot caza. Așa te poți bucura de o zi la plajă, iar după un prânz bun te duci și te cazează. Multe hoteluri au acum obiceiul ca în astfel de cazuri, să pună recepția să te anunțe la telefon imediat ce e disponibilă o cameră să te poți caza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pe voucher(biletul cu care mergi la hotel), scrie date intrarii(check-in) si data iesirii(check-out).
Daca tu spui ca ai cerut/platit 6 nopti, ar trebui sa intri pe date de 1 iulie si de la ce ora se specifica la hotel(unele hoteluri iti dau cheia de la ora 13) si sa pleci din camera la ora 12, DAR PE DATA DE 7 iulie, nu 9 iulie cum spui tu. Poti sa ajungi si mai tarziu,dar nu mai devreme(trebuie sa faca in camera curat,dupa ceilalti turisti).
Mai uita-te pe voucher, ca se specifica cate nopti ai platit, de pe data de, pana pe data de.
Daca vrei, cauta pe Google, dupa numele hotelului si statiune si astfel o sa afli la ce ora trebuie sa te prezinti la receptie si la ce ora trebuie sa parasesti camera.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna trebuie sa pleci din Bucuresti devreme si trebuie sa ajungi la hotel pe la ora 3 dupa ce se predau cheile la camera

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează