|

Salut.Am si eu o intrebare?

Chiar atat de greu este sa ajungi in New York sau mai bine zis in America.

Ca spusese Smiley odata la tv ca oricine si-ar dori sa ajunga in New York si am stat si m-am gandit.

Doamne dar cat de greu este sa ajungi acolo!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca turist poti sa ajungi foarte usor in USA, inclusiv New York. Tot ce iti trebuie este sa ai bani destui si pasaport, de restul se ocupa firma de turism. Poti ajunge si pe cont propriu (tot ca turist), dar in cazul acesta trebuie sa umbli tu dupa toate, viza turistica de la ambasada, bilete de avion, cazare, etc. Numai ca in cazul asta poti sa scapi si de doua ori mai ieftin.
Daca vrei sa mergi acolo la munca, lucrurile sunt un pic mai complicate, iar daca vrei sa emigrezi, sunt niste programe de emigrat, precum viza verde, la care apeleaza multi, dar putini ajung sa le si vada. Cred ca la aceasta se facea referire cand se zicea ca este greu sa ajungi in USA.
Si, o mica paranteza, chiar nu vad de ce unul si-ar dori sa emigreze in USA, lucrurile nu mai sunt atat de roz pe cat erau mai demult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Zenithf):

Imi pare rau sa te contrazic insa nu ca turist nu ajungi asa usor nici cu firma de turism nici pe cont propriu. Fratele meu si multi alti prieteni au vrut sa plece ca turisti si nu au luat viza deoarece nu au demonstrat ca au legaturi puternice cu Romania. ( precizez ca au avut bani in cont 10. 000E, masini, loc de munca in politie, case etc ). Iar la munca daca e tanar si student poate sa plece prin Work & Travel si daca nu e student poate pleca cu H2B. Eu locuiesc in SUA de 5ani si e super tare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru uuueeeccc):

Eu sunt in america acum cu viza J1 dar as vrea pe viitor sa vin cu H2B....stii cumva cam ce ar trebui sa fac?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai,daca esti om simplu este foarte dificil,deoarece trebuie sa platesti avionul care costa o mie si ceva de euro,si inca o suta pentru ca sa poti sta in america,si dupa sase luni trebuie sa te intorci,inca o mie de euro,si cum a spuz zenithf, treuie sc cauti mult un loc de munca, si mai ales ca nu esti de acolo

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează