| Lupu_Alin_2000 a întrebat:

Am si eu o problema, acum aproximativ 4 luni am venit cu mama in UK,am primit procura de la tatal meu pentru asta,acum vreau sa ma intorc inapoi in Romania dar mama nu poate merge cu mine si as vrea sa merg singur,insa majoritatea imi spun ca imi trebuie procura de la ambii parinti pentru asta, mentionez ca am 17 ani iar tatal meu este in Romania,ma pot intoarce singur? Daca da, cum? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Te poti intoarce singur in Romania, nu este nici o problema.
Declaratia notariala (nu procura) este doar pentru a putea iesi din Romania, pentru reintoarcere nu mai este nevoie de aceasta.

| Lupu_Alin_2000 explică (pentru Ioandelasal):

Si cum procedez? Am incercat sa imi fac un check-in la wizz.air si nu mi-a dat voie mentionand ca nu am vârsta necesară

| Ioandelasal a răspuns (pentru Lupu_Alin_2000):

N-am mai auzit pana acum de asemenea lucruri. Incearca cu alta companie aviatica, eventual cu TAROM.
De asemenea se poate ca mama ta sa-ti faca o declaratie ca este de acord sa pleci in Romania, o poate face la orice reprezentanta dipomatica (Ambasada ori Consulat) a Romaniei din Marea Britanie.

| mihai69 a răspuns (pentru Lupu_Alin_2000):

Ca să faci un check-in ai nevoie de bilet. Și nu e posibil să vândă un bilet, pentru ca apoi să nu ți permită să faci formalitățile de îmbarcare!
Probabil că aplică procedura de aici http://wizzair.com/......-documents ȘI pentru revenirea în țară (deși legea noastră se aplică NUMAI la ieșire, nu i la reîntoarcere). Dacă e așa, nu ai decât să iei bilet la TAROM, cel puțin ăștia nu ar avea motiv să te refuze la îmbarcare.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar totusi de ce vrei sa te intorci in țară? Nu i ti place acolo cu mama ta? Si ea de ce nu te aduce in România daca asta vrei.

| Lupu_Alin_2000 explică (pentru CristiDinBucuresti):

E mai complicat, oricum, mama e de acord ca eu sa merg in tara, ea e la serviciu si nu poate sa isi ia liber cand vrea. Vreau doar sa stiu sigur daca ma pot intoarce, si cum trebuie sa procedez