|

Salut! Am si eu o problema cu o fata! Ea este colega mea dar in acelasi timp este si prietena mea! Suntem impreuna de o saptamana si acum 2 zile i-am trimis un sms (eu nu-mi mai aduc aminte sms-ul dar ea spune ca i-am zis ceva de genu "doar esti singura"). Sunt convins ca nu am spus asta sau cel putin nu m-am referit la ce crede ea! Am incercat sa rezolv aceasta problema dar ea mi-a spus ce vrea sa ramanem cum am fost si pana acum adica colegi si atat! Dar eu vreau sa continui relatia cu ea si nu stiu cum sa o conving, cum sa-i spun! Va rog ajutati-ma URGENT! Funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!
PRin asta a vrut clar sa-ti dea de inteles ca nu vrea sa mai fie nimic intre voi. Nu o poti oblga sa aiba o relatie cu tine daca nu vrea. Ai putea in acelati timp sa te arati indiferent fata de ea, caci asta o va face sa te placa mai mult.
O zi buna!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil cauta un pretext ca sa scape de tine.Cel mai tare e sa-i spui BINE PA asta o sa o deruteze nu o sa-i vina sa creada ca nu-ti pasa si asta doare rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ea s-a suparat dintr'un mesaj banal inseamna ca este genu de fata care se foloseste de orice chestie minora ca sa nu mai fie cu tine dupa parerea mea eu zic ca nu se merita sa te zbati atata pentru o persoana fara carcter care nu stie pur si simplu sa-ti spuna in fata ce are de spus...straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează