Întrebare recomandată | BrianMh a întrebat:

Salut! Am si eu o problema cu un zbor WizzAir Bucuresti - Londra Luton. Cand vreau sa fac check in online pentru zborul de intoarcere (LTN-OTP) imi spune,, nu este disponibil check in online pentru acest aeroport'', desi cei de la call center mi-au spus ca nu are cum si ca nu este decat o eroare, dar daca nu reusesc sa il fac va trebuie sa platesc 20 de euro la aeroport in Londra... ceea ce e aberant. A mai patit cineva asta sau stie ce trebuie sa fac? Multumesc mult happy

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Check in online se face cu maxim 7 zile inainte de zbor! Nu poti sa faci check in pentru o cursa de retur care este peste 2 saptamani de exemplu. Faci check in de intors din Anglia de pe un pc cand mai ai cateva zile pana la imbarcare (maxim 7).

| Weider a răspuns:

Check online se face inainte cu 7 zile, cand au mai ramas 7 zile nu merge, doar cand au mai ramas 5, asa s-a intamplat la mine. Stai linistit, nu am intampinat erori in privinta asta.

| Ovidiu11 a răspuns:

Daca nu este disponibil check-in online nu se plateste in aeroport taxa de check-in deoarece din vina companiei nu se face online.Aceeasi problema am intampinat si noi de aceea stiu situatia. Zbor placut!

| 1DobreMihai1 a răspuns:

...