|

Salut! As vrea sa ajung pe la jumatatea lui septembrie in Brasov cu prietena pentru un sejur de 5-6 zile si m-ar interesa un hotel/motel/pensiune de la care sa pot ajunge usor si repede ( aici termenul e relativ ) catre puncte de interes turistic gen : Poiana, Biserica Neagra, Postavaru si/sau altele de interes general. Daca ati fost pe acolo sau sunteti din zona si cunoasteti astfel de locatii va rog sa-mi spuneti pret si dotari eventual un scurt review. Daca sunt alte lucruri pe care ar trebui sa le stiu va rog sa-mi spuneti. Evident ma intereseaza preturile cele mai accesibile. Multumesc!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu sunt din, sau de pe langa Brasov, dar pot sa-ti dau un sfat:cauta pe GOOGLE, tastand cuvintele despre ce te intereseaza sa afli. Exemplu: Brasov+locuri+vizitat, Brasov+hotel+pret+impresii. Eu asa fac, in momentul cand ma hotarasc sa plec in concediu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru pietrean):

Multumesc! Am facut asta inainte, dar ma gandeam ca cineva are vreun pont mai bun sau e vreo locatie deschisa nou care nu are pagina de net sau nu s-a inregistrat in vreo baza de date.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează