|

Salut, as vrea sa intreb si eu cate ceva despre taberele la mare, am 17 ani si vreau sa ma duc la mare cu niste prieteni, dar unul dintre ei a venit cu ideea sa nu mergem pe cont prorpiu si sa alegem o tabara (sa fie mai sigur zice el), insa eu am o impresie foarte proasta despre aceste tabere.

Daca ati dori sa imi ziceti si mie cum este, profesori te lasa sa faci ce vrei, la discoteca ai voie, sa vi la 4 5 dimineata acasa ai voie, sa bei si etc. ca nu vreau sa irosesc niste bani aiurea si sa stau, ca la puscarie!

Astept raspunsuri de la oameni experimentati, care au mai fost (scutiti-ma de suferinte)

Multumesc anticipat

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai bine e sa mergeti pe cont propriu insa sa fiti si cu capul pe umeri laughing iti dai seama ca profesorilor nu le convine sa stea dupa voi pana la 5 dimineata si nici nu o sa va lase sa faceti ce vreti.Mai bine mergeti fara ei happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost cu doi ani in urma si a fost super. Cea mai misto vacanta din viata mea. Mergeam la club seara la 10-11 si veneam dimineata la 5. Dormeam pana pe la 11 (nu mergeam la micul dejun), apoi la plaja, sa inotam, ma rog... ce se mai poate face. Exploram toata statiunea. Seara din nou, la fel. In ultima zi am avut o disputa cu proprietara pensiunii si a inchis pensiunea la 2 noaptea asa ca aveam de ales: ori ne intorceam inainte de 2, ori la 8 dimineata cand deschide din nou. Am ramas la rasarit si am venit la ora 9, ne-am facut bagajele si am mers direct la gara.
Profesoara a fost foarte de treaba, abia am vazut-o de 3 ori in 7 zile.laughing Depinde si de profesor, dar in general, cei care fac tabere la mare nu sunt atat de severi. Mai intereseaza-te de la cei care au mai fost din orasul tau ca sa vezi care profesor este mai "laudat", sa stii pe care sa-l alegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

+raspunsuri, merci

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am cerut raspunsuri de la cei care au fost in tabere, si sa imi prezinte niste argumente pro sau contra bineinteles... multumesc Alina dar raspunde la intrebare daca poti merci.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@cornuculapele merci pentru raspuns, o sa tin cont, dar as dori mai multe raspunsuri, sa fiu sigur, oricum merci incaodata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează