|

Salut, as vrea sa stiu care firma de autocare are cele mai bune tarife:d.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Si vrei ca noi sa ghicim de unde si unde vrei sa calatoresti ori sa cunoastem tarifele la sutele(ori chiar mii) de firme de transport calatori din tara?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi si pe www.eurolines.ro. Nu stiu daca au cele mai mici preturi, dar prefer sa-mi fie bine pe drum decat sa mi se piarda bagajul sau altceva...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sc. prod com impex sildancris srl. bucuresti specializata in transportul intern si international de calatori si poseda unparc corespunzator, poate pune la dispozitia agentiilor de turism,agentilor economici, si persoanelor interesate autocare, microbuze si autobuze, pentru transport de persoane in tara si strainatate in conditii de comfort si siguranta deosebita 1.transport cu autobuz. mercedes o450 capacitate transport 106 persoane,podea joasa,instalatie incalzire suplimentara(,webasto), instalatie audio, microfon. 2.transport :cu autocar setra 315 hd*** 51 locuri,scaune rabatabile,aer conditionat instalatie incalzire suplimentara(,webasto),instalatie audio-video(dvd),microfon,frigider, toaleta, cafetiera. 3.transport cu microbuze mercedes sprinter si ford tranzit 16+1 locuri,scaune rabatabile,webasto,instalatie audio,microfon. autocarele autobuzele si mirobuzele dispune de licenta de executie si licenta de transport intern si international de persoane, asigurari de personae si bagaje. -tarife inchiriere de la 2, 70 lei/km, administrator daniel silivestru. tel 0743333490 / 0768109555 fax021/6864095 email: sildancris@yahoo.com. tatifele se negociaza si se stabilesc de comun acord intre s.c.prod com impex sildancris s.r.l. si beneficiar.in functie,nr de km, ruta de transport, numarul curselor programate, numarul de persoane transportate, durata transportului, timpul de stationare tarifele de mai sus nu includ:t.v.a plata se face o.p. este tot ce am putut gasi-fundita?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează