| 1UnuOarecare1 a întrebat:

Ce sa aleg intre a vizita Cluj Napoca si a vizita Alba Iulia? Daca se poate, as vrea sa stiu si ce pot vizita in fiecare dintre aceste 2 orase.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| CuriousStuff a răspuns:

Clujul e mai mult un oras in care poti sa faci mult shopping (cel putin pentru cei din ardeal, acolo merge toata lumea sa-si cumpere haine si diverse. Desi ai ce vizita si in Cluj, pentru o excursie eu as alege Alba Iulia, vezi cetatea, sala unirii, si multe alte obiective turistice si istorice. Am fost in ambele iar daca as putea sa aleg as mai merge odata in Alba, pentru ca atunci cand am fost nu am prins schimbarea garzii, iar in week-end e un adevarat spectacol, se trag focuri de arma si chiar tun, in plus in fiecare zi la schimabrea garzii garzile sunt imbracate in costume de epoca, sunt pe cai si au o atitudine care starneste putina invidie ca nu esti tu in locul lor happy. Cel putin asta e parerea mea, poate si pentru ca nu am fost decat o singura data in Alba Iulia, in comparatie cu Clujul. Insa sunt mai multe de vazut in Alba.
Si depinde si de sezon, daca e sezon turistic ai sanse sa prinzi tot felul de evenimente, diferite batalii puse in scena de actori si cascadori in costumatii specifice, eu cand am fost am ratat la mustata o batalie a trupelor romane, atunci se pregatea "scena". Si multe alte evenimente din acestea.

1 răspuns: