| Anonimus100 a întrebat:

Salut.credeti ca in periaoda 10 septembrie mai este timp de mers pe litoral? ce spuneti, litoraul bulgaresc este mai ieftin decat cel romanesc? Chiar nu am nicio idee despre preturile de acolo sau despre cazari care banuiesc ca sunt doar la hoteluri, nu este ca in Romania cu vile/pensiuni, cel putin eu asa am vazut pe google.
Voi ce spuneti?
Funda.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Am fost în septembrie și la noi, și la bulgari la mare. Cu vremea e chestie de noroc. Așadar, e bine să mergi undeva unde ai ce face și dacă e mai urât sau chiar plouă.
Au și bulgarii cazări la vile și / sau case particulare, pensiuni, cu prețuri bunicele (cam 25 € pe noapte pentru o cameră dublă); la un hotel modest poți sta cam cu 35-40 € pe noapte, cu mic dejun. La noi e posibil să găsești prețuri mai bune prin stațiunile din sud la pensiuni, mai ales după 1 septembrie. Dar mie mi se pare că totuși la ei încă se mai mănâncă mai bine și mai ieftin decât la noi. Așadar... tu decizi!
Un lucru este însă sigur: marea e mult mai curată cu cât mergi mai spre sud!
PS: cum zilele devin tot mai scurte, e bine să ai la tine haine groase pentru seară și dimineață!

| kar1GaNNN a răspuns:

Daca e vreme frumoasa poti merge oricand. Si daca vorbesti de preturi, cum are Romania nu are nici o tara.

In Bulgaria, Germania, Spania altfel se castiga banii si sunt altfel de preturi. ( mai mici )

| Zacase a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Bulgaria face exceptie. Preturile raman destul de mari. Stiai ca majoritatea bulgarilor nu au bani sa isi petreaca vacanta in proprile statiuni?

| Taduic a răspuns:

Nu este neaparat mai ieftin, insa este mai fain. Mai bine faci o rezervare cu early booking. Rezervi acum pentru la anul si iesi in avantaj total. Pentru informatii, te ajuta o agentie de turism.
Cat despre preturi in general, Bulgaria are o economie mai mica decat a Romaniei chiar daca are moneda mai mare. Noi avem moneda mai mica decat ei din cauza inflatiei, nu a economiei. Cum am spus, depinde unde vrei sa te duci. Daca te duci mai in nord, vor fi influente romanesti. Daca te duci mai in sud, vor fi influente turcesti.