Întrebare recomandată |

Salut! Daca este cineva pe aici care a fost in Grecia la camping cu cortul il rog sa imi ofere si mie cateva detalii. Sunt interesat de preturi si daca plec fara rezervare exista riscul ca acolo sa nu mai gasesc locuri libere? Alte detalii sunt bine venite!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

În Grecia nu am fost cu cortul, dar am vizitat vreo două campinguri. Și am fost la camping în Austria (Viena) și Italia (Grado). Și pe la noi, desigur.
Prețurile sunt detaliate pe sait-urile respectivelor campinguri; posibil ca la greci să mai poți negocia puțin, dar nu te baza pe asta, oricum tarifele sunt destul de mici. Să cauți neapărat un camping ce oferă umbră naturală (arbori) în zona de campare, altfel îți ia „casa" foc și fierbi în ea pe timpul zilei. Rezervarea e necesară doar dacă vrei să stai la case de vacanță sau bungalow-uri, nu și pentru corturi. Rareori e chiar așa plin să nu găsești un loc și pentru tine. Și atunci, mai sunt alte campinguri în preajmă.
Mai depinde și cu ce pleci - mașină personală sau transport „în comun" (avion, autocar etc.). Nu de alta, dar mai ales pentru avion, modul de ambalare și de potrivire a greutății bagajelor va fi o mare provocare.
Vacanță plăcută!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mihai69):

Important e sa gasesc un camping unde sa pun cortul. Legat de umbra naturala, oricum nu prea am de gand sa stau pe timpul zilei in cort, iar daca seara tot o sa fie cald inauntru dorm langa ca nu sunt asa pretentios laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru An0nim8):

Aruncă un ochi aici
http://www.rentocamp.com/campsites-greece.htm
și alege!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai sincer sa fiu cred ca este adevarat! Cand a jucat Mayweather cu Manny Pacquiao am auzit intr-un interviu cu Manny ca tatal sau ia mancat cainele atunci cand el era la antrenament. A suferit mult dupa acel animal si a ramas marcat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează