|

Salut! Doresc sa imi cumpar un rimel din duty-free-ul din aeroportul din Budapesta. Am voie cu el in bagaju de mana sau cum sa fac?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cumperi din avion! Ce se afla in free-shop la vanzare gasesti si in avion sa cumperi! Poti cumpara si din duty-free ca doar ai trecut de postul de control si deci nu prezinta nici un risc pentru pasageri! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da ai voie pentru că la produsele cumpărate din Duty free se oferă bon. Dacă ai 18 poți lua si alcool si nu au dreptul să te oprească. Poți avea probleme doar dacă transporți asa, simplu. Respectiv dacă chiar si te întrebă cineva ceva (dar nu cred în asa ceva, nu mi sa mai întîmplat) tu pur si simplu îi arăți bonul si ei te lasă în pace pentru că e cumpărat de pe proprietatea aeroportului. Waw, Duty free... abia astept să mă plimblu si eu prin el. Uneori facem cu mama si cumpărături. Acum as vrea un ruj care să mi se potrivească, asa că astept si eu să vină vara să plec si eu (în Turcia). Succese! Si nu-ți mai face griji pentru că e absolut legal să porți cu tine prin aeroport sau avion cumpărăturile din duty free!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Dandelion, fix in Turcia merg si eu. Mai exact in Antalya happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da ai! Matusa mea cand calatoreste cu avionul isi tine cosmeticele in bagajul de mana si totul e ok.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează