|

Salut! este adevarat ca o declaratie precum ca unu din parinti este de acord ca poti calatori cu celalalt, iti trebuie doar la iesirea din romania? eu plec maine din Italia inapoi in romania mai am nevoie de acea declaratie daca mia ceruto cand am plecat din romania? dau FUNDA

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti-am mai raspuns la acesta intrebare, de asemenea ti-am raspuns si la mesajul privat. Iti redau prevederea din L. 248/2005, citez:
"ART. 30.(1)Organele poliţiei de frontierã permit ieşirea din România a cetãţenilor români minori numai dacã sunt însoţiţi de o persoanã fizicã majorã..."
Dupa cum vezi este vorba de IESIREA din Romania si nu de intrarea in Romania. De altfel ar trebui sa ai declaratia cu care ai iesit. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Declaratia trebuie facuta la notar, cereti 2 exemplare originale din declaratie, pentru ca una v-o opreste la vama cand iesiti, asa ca mai aveti una in caz ca nimeriti vreun vames mai zelos si va cere si la intoarcere. diferenta de bani este foarte mica pentru 2 exemplare si stati linistiti. drum bun si distratie frumoasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru mixxjim):

Pai eu am esit din Romania, si acum vreau sa ma intorc dar nu stiu daca imi mai cere acea declaratie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu iti trebuie, te lasa sa te intorci acasa, la iesirea de pe teritoriul Romaniei e o problema, sa nu cumva sa fii "rapit" laughing drum bun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează