|

Salut. Iniţial am decis cu soţia să mergem împreună cu fetiţa la Buşteni dar nu suntem 100% decişi pentru această locaţie. Deaceea, î i rog pe cei care s-au plimbat mai mult prin ţară să mi spună şi mie ce locuri le-au plăcut poate ajungem şi noi pe acolo. Dorim o cazare la o vilă cu curte să putem să face un grătar şi împrejurimi frumoase să mergem cu maşina şi să ne oprim să facem popasuri în natură. Să uităm câteva zile de agitaţia Bucureştiului şi să respirăm aer curat. Aştept părerile voastre.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Frumos la Busteni. aproape de Cascada Urlatoarea! Eu totusi, recomand un oras ceva mai indepartat:Sighisoara! Un loc superb, incarcat de istorie, oras medieval de care sunt convinsa ca nu va veti plictisi! Dar daca vreti ceva mai aproape, eu zic ca Busteni este potriit.Relativ aproape veti putea vizita cetatea Rasnov, gratar p la Paraul Rece..Eu zic ca e un loc perfect pentru un weekend reusit! Have fun!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai depinde cat esti dispus sa mergi. Sunt zone mult mai frumoase ca Valea Prahovei dar sunt la sute de km de Bucuresti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Neaparat la munte? La mare nu ati prefera? De ce buget dispuneti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru pietrean):

La început pentru mare optasem dar nu mai vrea soţia din grijă pentru fată, ştii tu, explozii solare, etc...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru geobb):

Fara teama! Exploziile solare sunt si la noi si la ei si la munte si la mare! CONDITIILE si PRETUL face diferenta.Pentru copil, pana in 11-12 ani, nu platesti nimic! Mancare, ce vrei tu sa-i dai copilului. Daca este sugar(si am vazut din Germania, care au venit cu copil de 6 luni) te ajuta cu tot ce vreisa-i pregatesti masa.Nu fac reclama bulgarilor, ca imi face placere, dar la noi, la aceleasi preturi si conditii, romanul iti ia aproape dublu.Am fost si cu nepoata si stiu ce vorbesc. Daca nu vrei la soare, poti sta cu copilul in locuri special amenajate pentru copii(camere mari) cu tot ce iti trebuie ca sa va distrati impreuna.Acum,eu am facut "reclama", dar voi hotarati! Mai ales ca stati in Bucuresti, pana in Albena, cea mai apropiata statiune de granita noastra, poti face 4-5 ore lejer.Ce mai spui, ca noi din Piatra Neamt, facem inca pe atat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti recomand traseul Transalpina.Majoritatea spun ca e mai frumos decat Transfagarasanul. Gasesti pensiuni cu privelisti superbe si plus de asta nu va plictisiti intr-un singur loc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează