|

Salut! peste o saptamana ma duc in vacanta si este prima mea calatorie cu avionul. din cate am inteles de la a mei bagajul trebuie sa mi-l pun in avion[acolo sus deasupra scunelor credlaughingthinking]ce pot sa-mi pun in bagaj? parca nu am voie cu spray, parfum, pasta de dintilaughingagrafe? am voie cu placa? pls helphappyhappydau si fundalaughing

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de compania cu care zbori. Scrie pe biletul de avion, care este greutatea maxima a bagajului de mana. Ca la asta te referi. Majoritatea companiilor accepta max 7 kg si au si dimensiuni standard pentru el. In Romania nu va fi o problema daca depasesti, ca nu prea se cantaresc, dar cand te intorci, in tarile civilizate se tine cont de dimensiuni si greutate.
In Madrid, de exemplu, nu ne-au lasat sa trecem decat cu un bagaj de mana, chiar si poseta fiind considerata bagaj. A trebuit s-o indes in valiza. Si laptop-ul, de asemenea. La noi nu conteaza ca ai si un rucsac in spinare, nu se socoteste bagaj. In general nu ai voie cu lichide si obiecte ascutite. Aparatele de orice fel, trec fara probleme.
In Lisabona, de exemplu ne-au confiscat si rujurile, iar in Creta, ne-au lasat sa trecem cu o sticla de 1/2 de apa, ca era pentru copil. Dar in schimb, i-au confiscat pistolul de apa din plastic. Era o arma letala...
Deci, depinde ce noroc ai... Eu iti doresc vacanta placuta, indiferent de cat de mare ti-e bagajul de mana, vezi sa vii cu un bagaj de amintiri enorm. E tot ce conteaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Ce sa zic nu cred ca o sa te puna sa-ti pui geamantanu acolo... stiu ca maxim 25 kg daca ai peste platesti stiu ca in bagaj poti sa-ti pui tot ce vrei nu foarfeca pistoale etc... data trebuie sa til pui deasupra maxim 10 kg poti sa-ti pui tot ce vrei maxim 50 ml.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Despre creme ce stiti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează