|

Salut TPU!

As vrea sa stiu niste comentari, cei care ati fost la Hotel Elitsa 3* Bulgaria,cum sunt locurile,paturile, mancarea.S-ar putea (daca iau niste note bune in teze) sa plec acolo si as vrea sa stiu ce conditi mi sunt oferite pentru ca in ziua de azi nu sti daca ce zic in bilet este neaparat adevarat.

Multumesc anticipat!

Cel mai indetaliat raspuns FUNDA!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cauta pe GOOGLE:tasteaza H Elitsa albena impresii foto si o sa vezi mai multe pareri, din mai multi ani, fotografii, da ca vreti sa aflati si preturi tastezi si oferte.Eu anul asta merg i iunie, la H Com si am fost la H Dobrotitsa, tot in iunie acum doi ani.Nu se compara cu nimic de la noi,raportand pret-oferta,dar, daca nu esti atent, poti sa iei plasa si la ei.Din acest motiv, este bine, mai intai sa va alegi voi hotelul (dupa criteriile voastre) si apoi sa mergeti la o agentie.

| explică (pentru pietrean):

Mersi dar stiu, apropo de amfostacolo.com,impresiile si comentariile doar ca hotelul s-a renovat (am luat note bunicele in teze) si am sa merg luni. Sper ca acele onditi prezentate foarte frumos pe bilet (mi-am luat deja cazare) sa fie la fel si in realitate.
daca se poate sa-mi spuna cineva care poate a dat o raita pe acolo sau a stat o zi macar acolo.
Mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

M-am uitat la impresii si nu este prea icurajator.EU as alege alt hotel, ca mai sunt si altele pe plaja.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta hotelul pe amfostacolo.ro o sa gasesti detalii si poze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează