| metalhead999 a întrebat:

Este pentru prima data cand calatoresc cu un avion si astazi am consultat o agentie de turism de unde am achizitionat un bilet de avion, Blue Air. Citisem cateva articole pe net despre calatoriile cu avionul si am observat ca trebuie facut un check-in inainte. Azi la agentie am primit biletul si inca o fisa pe care este notat numarul de confirmare si data confirmarii. vad ceva si de o rezervare. Este mentionat si faptul ca voi avea asupra mea si un bagaj de cala. Intrebarea mea este: Aceasta fisa constituie check-in-ul? Iar daca nu, il pot face eu on-line? Am inteles ca se percep taxe suplimentare pentru efectuarea acestuia in aeroport.

6 răspunsuri:
| roxitm a răspuns:

Buna. Poți intra pe site-ul de la Blueair si verifica daca ai check-in-ul făcut, dacă nu il poți face la ei pe site. Este gratuit.

| metalhead999 explică (pentru roxitm):

Deci inca nu e facut.

| mihai69 a răspuns:

Ai citit și partea asta:
======
„Serviciul de check-in online nu este disponibil pentru cursele cu plecare din: Bologna, Constanta, Dublin, Florenta, Hamburg, Lisabona, Lyon, Menorca, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Stockholm, Stuttgart, Timisoara; check-inul se efectueaza in aeroport, inainte de plecare, si este gratuit.

Din cauza cerintelor suplimentare de securitate, serviciul de check-in online nu este disponibil pentru cursele catre/din Marea Britanie; check-inul se efectueaza in aeroport, inainte de plecare, si este gratuit.

Serviciul de check-in la aeroport este gratuit, indiferent de ruta pe care veti calatori."
======
Sigur nu ești în vreunul dintre cazurile speciale descrise acolo?
Ai căutat folosind booking ID și numele tău? Sau cu booking ID și email? Oricum, încearcă și metoda alternativă, oricare ai fi probat-o prima.
Dacă nu și nu... mergi fuga la agenția care ți-a vândut biletul, să rezolve ei!

| Andrwandu a răspuns:

Buna, check-inul online poate il poti face cu maxim 30 de zile si minim 4 ore inainte de zbor.

| metalhead999 explică (pentru Andrwandu):

Am incercat sa-l fac online si imi apare "Nu s-a gasit niciun booking pentru datele introduse." Ce ar trebui sa fac acum?

| Andrwandu a răspuns (pentru metalhead999):

Pai depinde cand ai plecarea, daca nu te incadrezi in alea 30 de zile, nu il poti face. Il poti face incepand cu 30 de zile inainte de ziua plecarii. Si cu minim 4 ore inaintea zborului.