| claudiumgv a întrebat:

In legatura cu Wizz Air si check-in online. Mi-am comandat si eu un bilet si mai sunt 6 zile pana la zbor. Daca ma uit pe site la rezervare scrie la informatii "Târgu Mureş: Check-in pe web"..si daca dau pe " Imprimaţi biletul de îmbarcare în format PDF " imi apare biletul pe o alta pagina si dinjos de nume scrie " FACEŢI CHECK­IN PE WEB ". Dar eu check-inul l-am facut, am urmat toti pasi. Sa inteleg ca check-inul tot inca nu e facut daca apare asa?

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca facea check in ul complet primeai biltele direct pe mail

| mihai69 a răspuns:

„Dacă selectaţi procedura de check-in online, va trebui să imprimaţi propriul ticket de îmbarcare şi să îl prezentaţi la poarta de îmbarcare împreună cu documentele dumneavoastră de călătorie (paşaport sau carte de identitate). Dacă deţineţi documente de călătorie din afara Uniunii Europene, va trebui să vă prezentaţi la biroul de check-in pentru verificarea actelor şi pentru ştampilarea tichetului de îmbarcare înainte de a merge la poarta de îmbarcare. În cazul în care aveţi bagaje de cală, va trebui să vă prezentaţi la biroul de lăsare a bagajelor cu minimum 40 de minute înainte de decolarea zborului dumneavoastră. Dacă nu puteţi prezenta tichetul dumneavoastră de îmbarcare imprimat, va trebui să plătiţi o taxă de check-in la aeroport pentru a vi se imprima tichetul de îmbarcare la biroul de check-in.

Formalităţile de check-in online sunt disponibile începând cu 30 zile până la cu 3 ore înainte de ora programată de plecare a zborului."
Urmează toți pașii de aici:
http://wizzair.com/ro-RO/useful_information/guide_online_checkin