| Corsi a întrebat:


In mai/iunie vreau sa merg la mare cu prietena 2-3-4 zile.
As vrea sa imi spuneti cat m-ar costa per total. Aici ma refer la o pensiune mai ieftina ( 2 persoane ) drum si celelalte cheltuieli.

5 răspunsuri:
| epurasu a răspuns:

Paralia Katerini este cea mai cunoscuta si vizitata statiune din nordul Greciei la circa 75 de km sud de Salonic.Statiunea ofera posbilitati de distractii diverse, incepind cu cele dedicate amatorilor de sport (sporturi nautice, sporturi de plaja, biciclete, ATV etc) pina la cele dedicate amatorilor de distractii nocturne in numeroasele cluburi si discoteci.Nu in ultimul rind statiunea este potrivita doamnelor amatoare de shopping sau gurmanzilor care doresc sa savureze mincarea greceasca in una dintre numeroasele taverne. Statiunea este recomandata tuturor categoriilor de virste si interese Plaja din zona de nord a Paraliei Katerini precum si cea din sudul statiunii este foarte larga, ajungind pina la 100 m latime de nisip fin, in timp ce apa este foarte curata, albastra si potrivita chiar si pentru copii.

https://www.youtube.com/watch?v=bslGky4DZ4c&noredirect=1
Preturile sant fff mici ex. pentru 7 zile transport dus-intors cu autocarul si cazare vila 3*** in perioada mai iunie pentru. 2 in camera in jur de 100 Euro, in camera ai posibilitatea dea prepara mancare aragaz cu,,, toata dotarea vesela... preturi mici la alimente.

| epurasu a răspuns (pentru epurasu):

100 euro de persoana!

| CoRoDa08 a răspuns:

Adica vrei sa iti cautam noi pensiunea? Intra pe site-uri si vezi preturile si conditiile de cazare.
De exemplu anul trecut in august, eforie nord, 3 nopti, a fost in jur de 300 de lei fara drum.

| Anoaica_Romeo_1968 a răspuns:

Ieftin platesti - ieftin primesti

| PredoiAndra a răspuns:

Încearcă la o gazda
4 zile * 3 mil noaptea = 12 mil
Pune 15-17 ca mai bine mai mult decât sa ramai pe minus