|

Salut TPU, maine ma duc in Germania si nu sunt sigur care este limita maxima de cartuse cu care ma primeste la vama la ei acolo, aveti vreo idee?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cartuse? Cartuse pentru pusca?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Yuoia):

De țigări...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,numele meu e Lenna Schindler si sunt din Germania.Alcool, tutun, bani lichizi și accize
Limite pentru alcool și tutun în UE
Dacă sunteți simplu cetățean, cantitatea de mărfuri pe care o puteți cumpăra și lua cu dumneavoastră când călătoriți dintr-o țară a UE în alta nu este limitată, atâta timp cât ați făcut cumpărăturile pentru uz personal și nu în scopuri comerciale. Taxele (TVA și accize) sunt incluse în prețul pe care îl plătiți în țara din care cumpărați produsul, deci nu vi se vor mai percepe taxe în altă țară din UE.

Totuși, pentru a stabili dacă produsele sunt cumpărate pentru uz personal, autoritățile vamale din UE pot verifica anumite lucruri: dacă dețineți o întreprindere comercială sau dacă lucrați pentru o astfel de întreprindere, cum sunt împachetate și transportate produsele, cu ce cantitate de produse călătoriți etc.800 de țigarete
400 de țigări de foi (trabucuri cu o greutate maximă de 3 grame fiecare)
200 de trabucuri
1 kg de tutun
10 litri de băuturi spirtoase
20 de litri de vin cu adaos de alcool
90 de litri de vin (din care cel mult 60 de litri de vin spumos)
110 litri de bere Produse din tutun
Limita poate fi mai mică sau mai mare, în funcție de țara UE pe care o vizitați. Există țări care aplică limite inferioare doar pasagerilor care călătoresc pe mare și pe uscat (Bulgaria, Grecia, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia și Ungaria) sau tuturor pasagerilor (Estonia și România).

Limita superioară

Limita inferioară

200 de țigări sau

100 de țigări de foi sau

50 de trabucuri sau

250 g de tutun

40 de țigări sau

20 de țigări de foi sau

10 trabucuri sau

50 g de tutun

Puteți combina cum doriți aceste produse din tutun, dar fără a depăși limita totală. De exemplu, 50 de țigări de foi + 25 de trabucuri = limita totală.Ich hoffe ich war hilfreich

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează