|

Salut TPU, numele meu este Ochian Adelin locuiesc în Târgu Jiu, eu cu compania mea am propus un proiect, momentan ne-am gândit la ideile principale ale acestui proiect, pentru dezvoltarea simțurilor și a distracției tinerilor de peste vârsta de 14 ani.Normal acest proiect consta într-un joc :

1. Numele jocului " Vânătoarea de comori "

2. Puteți câștiga premii atât în bani cât și în produse.

3. Puteți participa după vârsta de 14 ani.

4. Locul desfășurări va fi în păduri sau parcuri amenajate special pentru proiectul nostru.

5. Logica jocului : echipa noastră VDC va ascunde în puncte diferite premii în bani hărți începând de la 1 leu 5 lei 10 lei 50 lei 100 lei.

6. Participarea este gratuita.

7. Vom pune la dispoziția jucătorului hărți în care va fi încercui locul unde puteți găsi premiul dar cercul punctul de coordonare va fi mai mare pentru a îngreuna jocul.

8. Vor exista 3 tipuri de hărți Harta V1 harta V2 si Harta v3, in funcție da hărți cercurile vor fi mai restrânse sau mai largi de locul în care puteți găsi premiul.

9. O data la fiecare luna va exista o tombola pe website-ul nostru în care va veți putea înscrie găsind prin locul în care se va desfășura activitatea Steluțe cu EXP, în funcție de noroc sau de ce alege tombola sau de exp ta vei putea câștiga premiul în valoare de 500 lei.Bun cam aceasta este pana acum proiectul vor exista mai multe actualizări, doresc a va întreba pe voi, cei care va doriți acest proiect depus și finanțat, repet este proiect NON PROFIT.

Vreau sa va cer idei, sau chiar sa participați la extinderea acestuia, sau sa îmi spuneți dacă este un proiect bun sau nu, nu ezitați aștept ori ce răspuns.Echipa VDC o puteți găsi la lifetineret@yahoo.ro putem vorbi despre ori ce anume legat de proiect, sau chiar sa ne cereți sa desfășuram la dumneavoastră în oraș.Aștept răspunsurile voastre dau steluța celor care îmi plac ideile lor și celor care am sa le introduc ideile am sa revin cu un forum în care voi posta tot despre acest proiect.

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

La 13 ani este foarte bine ca ai si o companie.Trebuie sa venim noi in padurea ta, pe care o amenajezi special?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru neutrino):

Salutare, imi pare rau dar varsta de 13 ani care ai insinuato tu nu este conform cu realitatea, acest cont TPU nu este al meu, iar varsta mea initiala este 22 ani, compania este in orasul Targu jiu Casa Tineretul si se numeste ONG CECIS

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu si compania ta cam plagiati niste emisiuni tv din strainatate. Ba mai mult erau niste drepturi de autor pe tipul acesta de "joc".

Personal mi se pare o aiureala. Nu este un proiect corect coordonat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cristimihailov):

Da acest "joc" putem spune se organizeaza si in strainatate dar momentan nu este aplasat in Romania. De ce spui ca nu este corect coordonat?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Interesant. Sunt cativa care au exploatat ideea asta... pe android, cu GPS-ul. Ascunzi niste chestii, postezi coordonatele GPS, si altii le cauta si pun altceva in locul lor. E destul de populara treaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Lucian_Magnus_1980):

Multumesc foarte mult pentru gandul pozitiv.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

URat laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Proiect creat de ONG CECIS TARGU JIU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează