| lillime a întrebat:

o mica intrebare am ai eu, stiti unde pot sa imi petrec concediul la munte cu niste tovarăși?
Niste sugestii ma ajută f mult, mersi.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mergeți din Brașov la Bran, lăsați mașina în localitate într-o curte și abordați Bucegii de acolo de pe versantul vestic. Campați cu cortul în zona alpină după ce se termină pădurea. O idee.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi depinde ce cauți, ce distanță maximă vreți să parcurgeți etc...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți în 100 de locuri. Mai depinde de ce buget ai, dacă sunt deschise hoteluri, cabane acolo unde dorești să mergi, câți tovarăși sunteți în total. Nu te pot ajuta cu așa o întrebare vagă.
Eu de exemplu am petrecut la munte astfel. Comuna Avram Iancu, din Munții Apuseni. Locuitorii au la capătul comunei, la 1500 m înălțime un loc unde își țin vitele la pășunat pe perioada verii, la capătul văii, pe stânga. Acolo sunt căteva case de lemn în care locuiesc paznicii de vite, vaci, porci. Te îndrumă localnicii spre acel loc. Iei cu tine alimente. Dormi în podul acelor case. Este un izvor în apropiere. Nu departe sunt zone cu zmeură, fragi, și nu departe, cam la 5 km, văhttps://www.calebatuta.ro/varful-curcubata-mare/p313#.
Vârful Curcubăta Mare. Pădure virgină, loc foarte liniștit. Cazarea foarte ieftină, stai o săptămână și poate ajuți cu 100 de lei de persoană, căci nu este un loc vizitat, nu vine nimeni acolo. Astfel, ai o vacanță de ne uitat. Dar, din nou, asemenea locuri sunt cu sutele, depinde ce vrei de la viață.

| lillime explică (pentru sadrian46):

Salut, bugetul e undeva la 4000-5000 lei, am cautat ceva pentru Sinaia, Brașov si am aflat ca e si pârtia clăbuci sau ceva de genu prin apropiere, in total suntem 5 ca mai multi nu încap in mașină?

| GeorgianRaGe a răspuns:

Depinde in ce zona a romaniei locuiesti.