Întrebare recomandată | MihaelaDart a întrebat:

Unde este mai convenabil sa cumperi un bilet de avion: de pe internet sau direct de la aeroport? Care este cel mai bun site de unde poti cumpara bilete ieftine?
Am vazut ca pe internet se percepe taxa la card visa de 10 euro, transfer bancar 5 euro etc si deja pretul biletului creste. sad...

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Pe internet e cel mai ieftin; dacă urmărești o anumită destinație, trebuie să setezi să primești newslettere privind oferte de la mai multe companii aeriene care operează spre acea destinație - vei avea astfel acces la cele mai bune oferte în timp real și dacă acționezi rapid, obții prețuri imbatabile.
Transfer bancar NU ai de ce plăti, dacă faci plata online cu cardul. Taxă de achitare cu card eu încă nu am plătit, nu știu unde ai văzut tu asta... Nu spun că nu există, doar că nu e ceva comun.
Dacă faci check-in online, e gratuit, pe când la ghișeu multe companii cer o taxă suplimentară.
În plus, majoritatea companiilor aplică la ghișeu aceeași strategie a hotelurilor cu prețul (la agenții e cel mai ieftin, deși se include și comisionul acestora, pe când la recepție e cel mai scump, pentru că ești deja acolo și dacă ai ajuns la recepție înseamnă că ești disperat să obții un loc și ești dispus să plătești chiar și mai mult decât face) - chestie de marketing și psihologie.

| MihaelaDart explică (pentru mihai69):

Multumesc pentru raspuns.
Am vazut plata cu cardul pe un site, nu imi aduc aminte numele acestuia, ti l-as fi dat, Acolo am facut o simulare de pret si de la 40 euro cat era pretul biletului, cu tot tacamul mi-a ajuns la 57 si ceva euro... Oricum am dat sa-mi vina informatii de pret pe e-mail, pana la plecare mai o luna de cautari happy.

6 răspunsuri:
| MihaelaDart explică (pentru DjSannan):

Pe wizzair din pacate nu are ruta unde doresc sa ajung... cu toate ca mai astept raspuns si pentru ceea ce am intrebat mai sus.

Multumesc pentru site-urile date.

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://avion.cabanova.com/bilete-avion-ieftine.html
Este foarte bun vei fi multumit

Sper sa te ajute

| MihaelaDart explică (pentru ginaosar):

A trecut atata vreme laughing! raspunsul nu mai imi este de folos acum. Acu inchid si se fac 2 anisori de cand sunt in Germania in februarie

| racul88 a răspuns:

Eu unu am 3 compani lowcost in Romania si acelea sunt : Blueair, Wizzair, Rynair!
Iar biletele cele mai ieftine intodeauna le gasesti pe site-ul companiei de zbor!