|

Salut TPU! Vara aceasta, plec cu parintii mei in Anglia- Londra, si ma gandeam sa va cer niste pareri despre acest oras mai ales cei care l-au vizitat, mi-ar fi de mare ajutor sa stiu niste pareri sau niste critici, sa-mi creez o parere!Multumesc!

FUNDA!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Sa nu te astepti ca locuitorii sa te astepte cu bratele deschise; dar nici sa pleci cu gandul ca te vor astepta cu pietre in maini. Anglia nu agreeaza poporul roman. Ei accepta romanii din pricina ca sunt obligati de intrarea lor in UE; altfel, n-ar primi romani.
Ce pot sa iti spun, este ca sa te bucuri de orice lucru. Este frumos sa vizitezi locuri noi. Toate cardurile de memorie de la aparate sa fie goale happy. Nu pleca de acasa inainte de a cere lui Dumnezeu ocrotire.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonimg):

Aham... asta chiar nu am stiut ca nu ne plac, dar cum de printul Charles iubeste Romania, adica are aici si o casa, si acum vreo 3 saptamani sau 2 a venit in Romania, daca stiu bine? worried

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am fost la Londra acum 3 ani. Iti recomand sa vizitezi British Museum si Catedrala Sf Paul daca nu ai vizitat-o pe cea din Roma. Urcarea in london eye nu o recomand pentru ca nu este nimic spectaculos si ai vedere asupra orasului di St Paul, Madame Tussaud nu merita. Noi am avut bilete VIP cumparate online din Romania si am intrat ca pe bulevard insa era foarte aglomerat> oxford street arata precum Calea Victoriei, deci nu e cine stie ce. Hyde Park e precum Herastraul. Dar e un oras placut, in care as reveni. O spun in ideea in care am vazut app toate capitalele europene si din care nu apreciez prea multe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Londra este un oras foarte frumos chiar daca vremea nu este grozava si o sa dui lipsa caldurii vara si o sa te plictisesti de ploaie tot merita sa il vzitezi.Chiar ai ce vedea.Mi se pare unul dintre cele mai interesante oase din Europa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat