|

Salut TPU,

Vara asta imi doresc sa merg la Mangalia, ce credeti este plaja buna acolo? Daca stiti statiuni mai bune, dar nu extrem de scumpe gen Mamaia, imi puteti recomanda una? Oricare in afara de Costinesti, Saturn Neptun si Euforie de nord, la astea am fost.

Multumesc mult ^.^

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai nu prea mai ramane mare lucru. Eforie Sud are plaja destul de proasta. Daca nu vrei Saturn si Neptun, atunci elimini Venus si Jupiter iar ce ramane nu au o plaja nemaipomenita. Mangalia este cea mai buna optiune inn cazul tau.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut!
Ani la rand am fost la Venus.Este o plaja superba acolo, ii zice "Perla Venusului"si este administrata de cantaretul Stefan Gheorghiu. Dimineata pe la 10 se organiza discoteca pe plaja, seara erau focuri de tabara. Ceva de vis.Si Venus nu este o statiune scumpa.Este o terasa gen "Impinge tava" chiar pe plaja si pot spune ca am mancat cel mai bine si cel mai ieftin de pe tot litoralul. Distractie placuta iti doresc si mult soare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la Mangalia...plaja e superba: nisip curat, uscat; plaja curata; sezlonguri la discretie si chioscuri de unde poti cumpara diverse. Singurul defect este ca mereu este apa tulnure dar nu cu alge si altele... Deci fu-te linistit!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am vrut sa spun "du-te" nu "fu-te".
Scuze!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează