|

Salut TPU. vreau sa merg in Bucovina mai exact Putna. poate cineva (care a fost acolo) sa recomande un loc bun de cazare? am auzit ca si la manastire se poate caza sau pe la sateni.De sateni am auzit ca sunt foarte ospitalieri.dar cum as putea sa intru in vorba cu ei sa bat la usa si sa spun ca vreau sa stau la eihee hee...la fel legat de mancare daca stiti un loc bun unde se servesc mancaruri traditionale. daca mai tineti minte puteti sa adaugati si preturi ca sa pot sa-mi fac o idee cam cati bani sa-mi iau la mine.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da,satenii sunt foarte ospitalieri! Nu trebuie sa bati la usi.De obicei stau pe la poarta.Doar opresti si intrebi de cazare.90% o sa te primeasca, pentru 20-30 lei camera/noapte.
Despre mancare, nu prea stiu, dar din ceea ce imi amintesc, nu este scumpa.
Zona este superba si iti doresc vacanta placuta!

| explică (pentru cataseff):

Mersi mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca sa nu fie nevoie sa bati din poarta-n poarta, poti sa incerci aici: http://www.turistinfo.ro/putna/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-putna.html
Un simplu search pe Google...mai sunt inca ceva mai mult de 200 000 de rezultate de cautare. Dar cine sa se osteneasca sa caute, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ardnaxur1961):

Pensiuni am gasit si eu, dar nu vreau sa dau pe noapte 100 lei ..prefer o camera la 20-30 lei.pun mai mult accent pe imprejurimi, manastiri, natura ..nu ma duc acolo sa stau in casa sa ma uit la televizor, pe net etc.De aceea cer impresia cuiva care a mai fost pentru ca la fata locului posibilitatile sunt altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar acum, Putna a devenit un fel de Dorobanti. E plin de turisti de toate natiile si si-a pierdut din farmecul ala pe care il cauti tu. Eu am fost acolo acum 40 de ani si acum 3 ani. Diferenta e imensa. Nu m-as mai duce inca o data, nici sa ma plateasca cineva.
Indiferent ca vei sta la o pensiune sau la un "particular", vei plati la fel si te vei simti tot ca la hotel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează