|

Salut tuturor!Cam cat mai costa cazarea la cheie (adica la batranii care te asteapta cu cheile in gara) in Constanta? As vrea sa merg luna viitoare la Plaja Modern, dar nu am mai fost din 2010 la mare in Romania.Si alta intrebare. Oare ajung in Gara si persoane care locuiesc aproape de plaja, ca sa-si dea temporar spre chirie apartamentele?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde cum arata aprtamentul, cate persoane sunteti... undeva intre 50-100ron probabil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

În epoca asta când geme internetul de oferte de cazare OK și ca preț, și de calitate, tu vrei să dai bani unor chilipirgii care nu-ți oferă adesea nici măcar condițiile unei pensiuni de o stea șchioapă?!?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

50-80 100 pe noapte cred, depinde de sezon si cum le merge si lor, depinde cat stai numai stiu dar pe acolo trebuie sa bata scorul,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mergem doar 2 persoane si vrem sa stam peste 10 zile. Nu ma intereseaza lux, vreau doar sa am unde sa dorm. Am mai fost la cheie si a fost foarte curat si OK. D-aia intreb. Eu ma duc la mare sa fac plaja si sa ma plimb toata ziua, de aceea n-am nevoie de camere la hotel cu 100-150 RON pe noapte. Intrebarea e daca se gasesc in Gara persoane care locuiesc aproape de plaja si vor sa-si inchirieze camerele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează