| NH4OH a întrebat:

Salut.
Vara asta mi-am plănuit să merg în Vama Veche cu cortul. Vouă cum vi se pare? E frumos, e destul de curat?

Răspuns Câştigător
| Clantza a răspuns:

Nope, a fost foarte frumos in vama pana acum cativa ani, acum este un fel de ghena de gunoi, cel putin asa era anul trecut, n-am idee daca s-a gandit cineva anul acesta sa faca curat. In legatura cu atmosfera, meh...e ok cred, dar nu mai este ce ai auzit ca a fost acum ceva vreme, si nu-ti zic asta sa te descurajez, just don't get your hopes too high up. Dar cred ca cel mai bun mod de a aprecia cum este in vama este sa te duci sa vezi, raspunsurile pe care le vei primi aici vor fi 100% subiective, s-ar putea ca tie sa ti se para altfel fata de ce iti zicem noi tongue

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti plac betivii, nespalatii si drogatii cred ca e ok si cu cortul in Vama

| NH4OH explică (pentru suntserios):

La partea asta cataloghezi total greșit Vama. Cunosc persoane care au fost acolo, iar umanitatea nu este cum crede lumea. Sunt rebeli și nonconformiști, nu sunt fițoși, sunt liberi. Acolo sunt multe "tabere" de rockeri și hipsteri, iar după înfățișarea lor lumea îi tratează cu niște vorbe urâte. S-a întâmplat acum câțiva ani să se găsească droguri, asta nu înseamnă că sunt drogați. Nespălați și bețivi găsești absolut în orice stațiune. Oricum ar fi, sunt într-un procent scăzut. Dacă mă duc acolo o să fiu luată drept bețivă și drogată? Pentru că, bineînțeles, vorbele se iau cu turma.
Vrei să zici că plajele din România sunt pline de călugări și călugărițe?

| suntserios a răspuns (pentru NH4OH):

Pai daca stii tu mai bine si cunosti populatia din Vama, de ce mai intrebi?

era odata statiunea unde se duceau roackeri si cantau in jurul focului pe plaja si erau liberi si traiau liber, acum se duc sa se imbete si sa adoarma in propria voma... nici rockerii adevarati nu prea mai calca pe acolo, ci doar copii care vor sa par roackeri

| NH4OH explică (pentru suntserios):

Mă refeream mai mult în privința curățeniei. Atât.

| Rainmaker a răspuns:

Salut!
Nu te lua dupa ante-vorbitorii mei si du-te! Oricum, daca ai ceva in cap, tot o vei face. Distractie placuta!
P.S.Cred ca este destul de distractiv sa faci slalom printre cioburi si fecale sau sa-ti petreci timpul scotind ace din talpa!

| FataTimida a răspuns:

De curat nu e prea curat. btw si eu am vrut sa merg acolo dar mama mea nu e de acord tocmai din aceasta cauza. de frumos este frumos, mai ales daca iti place atmosfera ( mie imi place ) dar partea nasoala este ca restul persoanelor care ti-au raspuns la intrebare au dreptate : fecale, tampoane, ace de siringa, toate bolile pe care nu le vrei le poti lua de acolo. tu decizi ce vrei sa faci, sfatuieste-te si cu parintii/prietenii, sa ai o vacanta placuta!