| Cristian0eTc a întrebat:

Salut, vara asta vreau sa plec in vacanta cu familia in Bulgaria.

Ce hotel imi recomandati de pina la 250-270 euro de persoana, sejur 7 zile?

Si unde e mai frumos la Nisipurile de aur sau Sunny Beach?

3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

De ce postezi aceeasi intrebare de mai multe ori? Chiar eu ti-am raspuns destul de clar, detaliat, ti-am spus ce au de facut PARINTII si nu tu, deoarece esti minor.Doar cei de la o Agentie de Turism, ii pot ajuta, sa gaseasca o locatie, in functie de buget si cerinte.

| valentino52 a răspuns:

In Sunny Beach am fost cu liceul intr-o excursie acum vreo 7 ani si nu mi-a placut pentru ca totul era in constructii. In ultimii ani am fost la Nisipuri si iti pot recomanda Kaliakra Palace, Marina Beach, Helios Hotel (in acelasi corp cu Doubletree by Hilton) si chiar si Melia se poate incadra in bugetul tau daca vacanta are loc la inceput de iunie, dupa preturile se dubleaza.
Intre timp am inteles ca Sunny Beach este echivalentul lor al statiunii Mamaia. Pentru 1 mai am rezervat la Victoria Palace***** 3 nopti(unde desi hotel arata grozav la exterior am inteles ca nu ar prea face curatenie si serviciile lasa de dorit dar au niste piscine etajate superbe), alte recomandari in Sunny Beach ar fi Majestic Hotel, Iberostar si Barcelo. Prin booking am dat vreo 130 lei pe noapte cu demipensiune de persoana (260 camera). Apoi 3 nopti in Grecia si la intoarcere tot in Bulgaria dar la Nisipuri la Melia Grand Hermitage (cel mai scump hotel din cate stiu eu de la ei ) doar 260 lei camera. Preturile se mai ridica un pic pentru luna iunie dar tot sunt accesibile. Daca pleci in vacanta in iulie-august nu cred ca te poti incadra in bugetul asta decat la un hotel de 3 *.
Oricum daca esti tanar si te duci pentru distractie mergi la Sunny Beach e plin de cluburi si beach bar-uri si foarte multi tineri.

| Bursuc99 a răspuns:

Eu am fost de doua ori la vita parc all inclusiv mancare extraordinara gratis adica inclus in pret si piscina cu topogan plaja larga ala superba si o data la grad hotel varna hotel de lux mancare mai saraca pentru oameni pretentiosi ce mananca putin dar a fost un lux duperb la stdi langa mare in baldachim cu piscina apa calda interioara gratis sala de fitness gratis aveau in acea curte cum ar veni un stant cu mancare chinezeasca un loc amenajat specific italienesc unul japonez etc toate incluse in pret sper ca te.am ajutat si scuze pentru greselile strecurate scriu de pe tel