|

Salut. Vrem să mergem, eu soţia si fetiţa de 9 ani la Buşteni. Vă rog pe cei care aţi fost recent pe acolo să ne spuneţi ce putem face la Buşteni, unde să ne cazăm, dacă putem urca cu maşina si să facem popasuri, părerile voastre. Mulţumim.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Gasesti cazare pe toate drumurile la Busteni, cauta pe un site specializat. se poate urca cu telecabina sus la babele, se poate merge pe jos la cascada la Duruitoare, se poate vizita Pelesul din Sinaia, se poate vizita Branul si cetatea Rasnoav la 30minute cu masina. ai ce face in zona

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gasesti oriunde cazare la Busteni. Poti sa te duci la cetatea Rasnov.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Va asteptam cu multa bucurie la Busteni. Puteti sa beneficiati aici de cele mai frumoase peisaje si obiective turistice. Pornind de la trasee usoare (Cascada Urlatoare, Valea Cerbului, etc) si pana la trasee montane pe Jepi, Caraiman sau chiar in Platoul Bucegi pentru a vizita Sfinxul, Babele, Crucea Caraiman, Omul etc. In oras puteti vizita Fun Park-ul Kalinderu, Castelul Cantacuzino, Biserica Domneasca, Manastirea Caraiman din Palanca, Casa Memoriala Cezar Petrescu sau puteti participa la programele artistice oferite de Centrul Cultural Aurel Stroe.
Pentru servicii turistice de cazare, masa si agrement aveti la dispozitie o gama foarte diversificata de unitati turistice pornind de la cabane, vile si pensiuni mici si pana la hoteluri de 2, 3 * cu tarife pentru toate buzunarele. Va asteptam si va uram concediu placut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează