| TecuceanuBogdan a întrebat:

Cum se procedează atunci când cumpăr bilete de tren din contul online? Adică după ce plătesc suma de bani de pe card, biletele le ridic de la un ghișeu sau le primesc prin email? Fiindcă eu vreau să plec la mare vara asta, mai exact la Eforie Nord, cu 6 prieteni și vrem să mergem cu trenul deoarece e mai ieftin, însă 2 dintre ei stau în Brăila și noi restul în Galați, cum procurăm toți biletele plătite? Știu, știu, o să mă întrebați de ce cu trenul fiindcă plec azi și ajung când se termină concediul, dar e o variantă mai ieftină ținând cont că eu și cu un prieten suntem încă elevi și restul de abia au terminat liceul și nu au foarte mulți bani (i-au făcut muncind pe ici, pe colo, nu au cerut de la părinți). Mersi frumos și vreau răspunsuri serioase.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Le primești pe mail și le tipărești.
Ghinionul e că tembelii de la SNCFR NU vând bilete online la toate trenurile. Verifică mai întâi dacă le poți cumpăra în acest mod.

3 răspunsuri:
| Anca32 a răspuns:

Atunci când cumperi bilete online de tren îți apare unde îți treci datele tale gen nume etc. Biletul îl primești pe adresa de e-mail pe care ai trecut o acolo

| TecuceanuBogdan explică (pentru Anca32):

Mersi. Și apoi bănuiesc că trebuie să le tipăresc nu?

| Papusel24 a răspuns:

Din câte știu trimit ei biletele pe e-mail.