| An0nim8 a întrebat:

Salutare! Daca eu aveam de gand ca la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august sa merg in vacanta in Grecia si sa ma cazez la camping cu cortul timp de 5-6 zile pe o insula,probabil Lefkada,oare m-ar afecta cu ceva actuala criza econimica din Grecia? Ca amicii cu care planuisem sa merg sunt tare speriati, de parca acolo e razboiul din golf.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat nu va bazati pe platile cu cardul nu ar trebuie sa aveti probleme si daca apar proteste se vor face in orasele mari nu in zone turistice

| mihai69 a răspuns:

Singurul lucru ce v-ar putea afecta vacanța ar fi o penurie de combustibil, pricinuită de refuzul companiilor petroliere străine să mai livreze marfă pe datorie. Sau pe lipsa numerarului la bancomate.
Dar plecând de acasă cu rezervorul umplut (la granița bulgaro-elenă) și cu destui bani ca$h în buzunare, nu mai aveți a vă teme decât de o grevă a poliției de frontieră sau a camionagiilor care ar putea bloca vămile. Ceea ce încă nu se întrevede.
Așadar, dacă vă luați măsurile astea de prevedere, e OK. Eventual anul ăsta mergeți ceva mai aproape - sunt campinguri destule și pe brațele peninsulei Halkidiki. Și mai frumos ar fi în Thassos, dar aici e grav dacă fac vreo grevă companiile de feriboturi. Mai bine rămâneți pe continent.

| An0nim8 explică (pentru mihai69):

Chiar daca nu era criza eu tot cu bani cash voiam sa merg pentru ca ma adaptez mai greu "modei"