| bogdan28 a întrebat:

Salutare TPU as avea si eu o intrebare. Vara aceasta urmeaza sa merg in vacanta in Turcia, mai precis in Kusadasi iar ca modalitate de transport am ales masina personala. Daca tot facem un drum cu masina prin Turcia am dori sa ne oprim si in Istanbul. Rugamintea mea este daca imi puteti spune parerile voastre legate de acest oras. M-ar interesa in mod special cazarea si cum se circula in oras cu masina personala, deoarece am auzit ca este foarte foarte aglomerat. Astept parerile voastre legat de acest oras. happy

Răspuns Câştigător
| Cavalerulbizantin a răspuns:

Istanbulul a fost capitala Bizantului. Constantinopol. Nu poti rata Agia Sofia, catedrala care sfideaza logica tehnicii contemporane. Inchipuie/ti ca la noi, constructorii vor construi catedrala neamului care e garantata 1000 de ani, iar Agia Sofia are peste 1500 deja! Pe urma Moscheia Albastra, e chiar acolo, zidul lui Teodosie, apeductul lui Valerian, si tot in zona centrala, NEAPARAT, coloana greceasca din Delphi, obeliscul egiptean si coloana lui Constantin. Deja ai nevoie de o zi pentru ce ti-am spus... spor la treaba. Ce dor imi e de Constantinopol! Si inca ceva, daca ajungi la Kusadasi, nu fii lenes, urca/te in masina si du/te vreo 15 km mai la sud, in parcul national turc Milli. Vezi defileul, colonia de pelicani si cea de foca monahus/monahus, si defileul de calcar.

2 răspunsuri:
| bamse a răspuns:

Istanbulul are ca orice mare oras si o parte frumoasa si una de mahala. Vezi ca turcii cam conduc dupa principiul "fereste fata", si atat. Reguli ioc. Un alt principiu : totul se negociaza, chiar si la hotel.

| Crystyna1050 a răspuns:

Parereas mea este ca orasul este foarte interesant merita vizitat.si da este putin alomerat