anonim_4396
| Anonim întreabă:Vreau sa merg cu masina personala din Bucuresti pana in Glasgow (Marea Britanie). Este un drum de aproximativ 3200 km. As vrea sa stiu de la cineva care a mai facut drumul acesta, sau macar o distanta asemanatoare(atat prin kilometrii cat si prin traseul propriu-zis) pe ruta Romania Bucuresti- Marea Britanie, care ar fi costurile estimative ale unei astfel de calatorii. Pana acum maximul strabatut de mine a fost 2700 km, insa pe alta ruta(Suceava-Roma) si in afara de Ungaria si Slovenia unde autostrazile sunt gratuite, am folosit drumuri nationale, deci costurile nu sunt comparabile.

Mentionez ca traseul ar fi urmatorul: Bucuresti-Arad- Ungaria- Austria-Germania-Belgia-(trecerea cu feribotul) Marea Britanie -Londra -Liverpool-Glasgow.
De asemenea masina are un consum de aproximativ 6 l/100km in conditii de autostrada. Tinand cont ca nu vom fi decat 2 persoane in ea, cred ca va fi undeva intre 5, 5-6l/100km. Cand spun costuri ma refer la motorina plus celelalte taxe adiacente(viniete, feribot, tunele etc.).

Multumesc!

1 răspuns:
anonim_4396
| Anonim explică:

In America am facut si 7000 de km in 5 zile. In fine, acolo alt pret la benzina, alte autostrazi.