|

Salutare, vrem sa mergem in concediu iarna aceasta impreuna cu fetita de 3 ani jumate undeva la apa calda (ocean/mare) intr, o zona exotica. Am vrea sa prindem o vreme buna. Ce tari/zone recomandati? Si sa luam bilete prin agentie? Sau bilete de avion de pe skyscanner si cazare de pe booking sau airbnb? Buget undeva pe la £6-700 de persoana pentru cazare si transport. Luna in care vrem sa mergem este februarie. Plecarea va fi din UK. Multumesc

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti-as recomanda o tara in emisfera sudica, unde este cald in februarie. Din pacate, 600-700 de lire de persoana, nu este un buget care sa-ti permita deplasarea cu avionul decat in Europa, unde nu-i cald de fapt.
Orice zbor transoceanic este peste 1000 lire de persoana.
Dar, mergi la o agentie turistica si intereseaza-te, s-ar putea sa aiba ei deal-uri speciale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Am gasit pachet all inclusiv pentru caraibe cu 700 lire de persoana, am gasit pentru indonesia / bali, transport de pe skyscanner cu 400 lire de pers, si cazare de pe airbnb cu 250 lire pentru toti pentru 10 zile. Deci? Cum stam cu preturile?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bibi5961):

Bravo tie! Eu de aici nu am gasit nimic sub 1000/persoana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei destinatie exotica trebuie sa pleci de la un buget de cel putin 3000 Eur/persoana. Ce ai spus tu nu-ti ajunge nici de un concediu mai de doamne ajuta in Romania.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cine stie prin ce locuri insalubre te cazeaza si cu ce hal de companie aeriana zbori. Ma rog, banii tai, sanatatea ta si a copilului tau, faci ce vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează