| Anonimaa27 a întrebat:

Saluut! happy Voi pleca in excursie la Brasov, pentru cateva zile. Imi puteti spune cateva locuri frumoase si interesante de vizitat sau niste parcuri de aventura?


Dau funda si vot! happy

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Brasovul in sine e un oras frumos, ai o graoaza de lucruri de vazut doar daca te plimbi prin el gen Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada sforii.

In apropiere mai este Bran ul, Rasnov, Poiana Brasov

| cuvant a răspuns:

Salut,
Brasovul are foarte multe lucruri care le poti face:
1. Parcul Aventura - e unul dintre cele mai mari din tara si garantez - am fost de 6 ori
2. Tampa - un deal frumos care se poate urca si pe jos si cu telecabina
3. Cetatea Rasnov - e foarte aproape si merita mers
4. 7 scari - un canion foarte frumos - garantez si am fost de vreo 4 ori. De acolo pentru 3 ore se poate ajunge pe Vf. Piatra Mare
4. muzeele din piata mare care merita vazute
5. E un loc linistit numit Pietrele lui Solomon - am fost acolo si a meritat 100%

| Ruxandra15 a răspuns:

Ooooo vii la Brasov e un oras superb. Mergi pe Tampa unde scrie Brasov,in Poiana,in piata sfatului pentru poze dai de magazine multe pe republicii. Parcuri de aventura nu sunt. Poti merge la Paradisul Acvatic, in skate parc la hidro mecanica. In Steagu poti face cumparaturi. Poti merge in centru vechi adica Schei unde vizitezi prima scoala romaneasca,Biserica Sfantul Nicolae. In piata sfatului Biserica neagra, piata sfatului e in centrul nou. Strada sforii, cetatea, gradina zoologica care este foarte mare in Noua acolo e si Aqua parc smile, Muzeul de istorie in Piata sfatului, de arta intrebi unde e noi zicem la telefoane e langa Recreativ.Cam astea sunt. O sa iti placa muult.

| Anonnr1 a răspuns:

Pe langa ce ti-a spus Ruxandra15, mai este si Parc Aventura in Brasov- in Noua.Have fun!