| LICAEUSEBIU a întrebat:

Stie cineva cum se numesc acele imagini care au capul taiat? Adica, de exemplu, este o imagine cu un cuplu casatorit dar capul lor este taiat pentru a putea sa puna alte persoane capul lor acolo si sa faca poza. De obicei la carnavaluri si diferite evenimente gaseste de astea.

Răspuns Câştigător
| Rorro_Mexicanos_1985 a răspuns:

Modificare poze online

Lista site-urilor unde poți modifica pozele gratuit online:

http://www.pizap.com/ – acest website îți permite opțiunea de a modifica poze online, să faci colaje de poze, să editezi o poză și să o modifici, să creezi poze pentru Facebook, poze de fundal și efecte de cameră web. Site-ul este perfect pentru modificat poze gratuit și are și o interfață destul de simplă.
http://www.befunky.com – este un utilitar foarte bun de editare poze online. Site-ul conține o mulțime de efecte de editat poze. De asemenea poți să redimensionezi pozele și să le pui în ramă. După ce ai salvat noua poză poți să o distrubui prietenilor tăi. Un aspect fain al acest site este că îți permite să te autentifici cu Facebook și poți direct să iei pozele din diferite tipuri de conturi.
http://www.fotoflexer.com – se laudă că ar fi cel mai avansat site de modificat poze online. Site-ul conține o multitudine de efecte ce pot fi implementate pentru o poza, pot fi scrise texte pe poză în diferite culori și fonturi, multe forme și alte opțiuni.
http://www.aviary.com – pentru dezvoltatorii web/Android/iOS – este o platformă web dar și acest website de editat poze se poate folosi ca și aplicație pe iOS și Android. În prezent nu se poate folosi direct editorul, sau eu unul personal nu am găsit unde să folosesc. Din ce am observat acest site se adresează acum dezvoltatorilor.
http://www.drpic.com
http://www.fototrix.com – e un site cu puține opțiuni, poți doar să adaugi o rama pozei tale, să truchezi câteva poze însă calitatea lasă de dorit.
http://funphotobox.com/ – acest site te ajută să modifici pozele tale în diferite forme. Poți să adaugi poza ta portret în diferite poze. De asemenea site-ul te ajută să faci poze animate, felicitări și îți permite să modifici fețele persoanelor și să le truchezi.
http://www.photofunia.com/ – după cum și numele site-ului sugerează, acest serviciu îți permite să modifici pozele și să le faci mai comice. Site-ul are multe efecte și opțiuni. Cu toate acestea practic nu editezi poza ci doar poza ta. o suprascrii conform unor instrucțiuni date. De asemenea poți aplica filtre și efecte care încă sunt în teste. Poți să transformi poza ta și într-o felicitare
http://www.caption.it/
http://blingee.com/
http://en.grafme.com/index.php
http://www.picnik.com/
http://pixer.us/
http://www.onlinephototool.com/

1 răspuns: