Întrebare recomandată | Directioner99 a întrebat:

Stie cineva cum sta treaba cu Work and Travel SUA? Te poti inscrie de cand ai inceput facultatea? Stie cineva sa-mi dea mai multe detalii?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Există anumită perioadă de înscrieri pe care o anunță ei, o să cam știi când e că o să umple de afișe peste tot + mail-uri dacă primiți email făcut de facultate

| andra1045 a răspuns:

Ca să poți participa în programul Work and Travel USA trebuie să fii student la zi, masterand sau doctorand la o universitatea acreditată din România. De asemenea, să ai vârsta sub 30 de ani până în mai a anului următor celui în care te-ai înscris.
Iar când vii la birourile ST pregătit de înscriere, tot ce ai nevoie este:
– Copie după cartea de identitate sau copie după pașaport
– Adeverință de student de la secretariatul facultății la care ești înscris

| Directioner99 explică (pentru andra1045):

Si se poate sa ma inscriu la inceputul primului an de facultate si sa plec in vara. dupa ce termin primul an?

| sadrian46 a răspuns (pentru Directioner99):

Da, dar cererea ta se va procesa doar pentru perioada vacanței de vară a anului viitor, nu vei putea să te înscrii la falcultate, iei adeverință de student, mergi la Work and Travel și dispari în USA, așa nu merge.

| Directioner99 explică (pentru sadrian46):

Nici nu am spus asa ceva, pentru vara anului viitor am intrebat si eulaughing)

| liman a răspuns:

Salut!

Inscrierile se fac in anumite perioade, am vazut ca si online o poti face. Cu siguranta vei afla prin intermediul facultatii cand va fi acea perioada. Sunt mai multe firme care ofera acest program. Important este sa alegi pe cea care iti prezinta cea mai mare incredere. Daca cunosti studenti care au plecat cu ea si care te pot sfatui, ajuta. Conteaza foarte mult sa cunosti alti studenti care au plecat. Ei te pot ajuta si indruma.

Conditiile sunt cam aceleasi, sa fii student la o universitate acreditata, sa ai pana in 30 de ani. Am vazut ca sunt care accepta pana in 27 de ani. E bine sa te interesezi din timp, sa cauti grupuri de oameni pe insta, Facebook ca sa afli cat mai multe informatii care te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie. Daca nimeresti prost, s-ar putea sa nu ai parte de acea experienta americana dorita.