Întrebare recomandată | Dominatorro a întrebat:

Suntem 8 adolscenti care dorim sa vizitam Grecia in aceasta vara.Nu stim ce statiune sa alegem.Dorim sa vizitam in aceasta excursie Meteora si Athena.Dorim o statiune in care sa ne putem distra. Bugetul este in jur de 300 de euro de persoana pentru toata vacanta.(transport,cazare, mancare). Daca puteti sa imi recomandati o statiune sau chiar un traseu.Una dintre probleme este faptul ca noi pornim din bistrita si pana in Athena o sa facem in jur de 24 de ore cu masina.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă mergeți cu mașinile, recomand varianta prin Serbia și FYROM (Macedonia), deși e puțin mai lungă.
http://goo.gl/18Sjxz
Ideea e că e un drum foarte lung și ar fi bine de făcut totuși în două zile, deși nu e imposibil de mers și într-una singură, mai ales dacă există șofer de schimb.
Apoi, de acolo la Atena mai aveți vreo 350 km. http://goo.gl/4RTu9D
Dacă tot e bal... mai bine de aici plecați peste canalul Corint (mare realizare!) spre Lefkada - insula pe care poți ajunge cu mașina fără feribot, doar trecând peste un pod.
http://goo.gl/3vu86N
Aici e de stat (mă rog - e un fel de a spune, în Grecia nu prea e de stat pe nicăieri, priveliștile și vestigiile istorice te atrag mereu la drumeție).
La întoarcere, ar merita un mic ocol prin Preveza și Parga.
Recomand cazarea la particulari - negociați direct sau și mai bine la camping, cu corturile.

| NimeniSiAtat a răspuns:

Duceti-va in paralia katerini, e cel mai ok pentru bugetul pe care il aveti. In loc de Atena va recomand sa mergeti pe insula Skiatos, e superba.

| Dominatorro explică:

Sa inteleg ca paralia katerini este mai aproape decat Atena.Totusi,noi ne dorim sa vizitam Meteora si Atena.Statiunea nu este obligatoriu sa fie in acea zona.