| pauladrian_2984 a întrebat:

Sunteti de acord cu mine ca tarile ca si China, Korea si Japonia sunt unele dintre cele mai frumoase tari din lume? Lumea este foarte civilizata, iar traditiile si mancarurile de demult sunt folosite si in zilele noastre.Eu urmaresc o multime de seriale koreene. Exemple:Furtuna la palat, Giuvaerul palatului, Secretele de la palat, Cronicile frumoasei luptatoare si Legendele palatului Hur Jun serial care se difuzeaza din 19 august 2010 pe tvr1 de la ora 18:30.

14 răspunsuri:
| eduard89 a răspuns:

Niciodata... cea mai puternica traditie si cultura a fost si va ramane in Europa. Exact cum zice Joker, la televizor e doar frectie, nu arata partea nasoala. SI apropo de civilizatie, Japonia e tara din lume cu cele mai multe violuri din lume. Si nu sunt rasist, dar cunosc asiatici, sunt pericolusi rau, in fata iti rad, iar pe la spate te lucreaza urat de tot ( pearl harbor spune tot)

| gabriella_1970 a răspuns:

Da! Am citit mai multe carti despre aceste tari.

| Aiwendil a răspuns:

Sunt niste tari frumoase.Sunt de acord doar cu Japonia, nu ma omor dupa China si Korea. Dar in acele tari nu este Raiul cum cred toti. Orice vezi la televizor te impresioneaza intodeauna.Asa era inainte cu America.America in sus, in jos, in stanga, in dreapte, peste tot.Asa e acum cu tarile respective pana trece febra.
Bye!

| acdcfan a răspuns:

Da sunt frumoase intr-adevar... dar stii dupa parerea mea fiecare tara este frumoasa prin felul ei prin simplul fapt ca au propria cultura, propria religie, propria istorie, propriile obiceiuri, contructii si minuni naturale, etc, dar oriunde ai fi tot este la fel ca ceialalti deoarece esti OM.

| 3thera a răspuns:

Da, sunt de acord. Mie imi place Japonia mai ales(datorita anime-urilor, cu toate ca ma uit doar la 2) si cu ajutorul lor am fost si mai curioasa despre Japonia si am descoperit ataaat de multe chestii interesante.Si eu m-am uitat la Jang Geum, Yi San si Queen SeonDeok si mi-au placut.Trebuie sa admitem ca tarile astea asiatice sunt speciale, aproape toata lumea 'e fascinata' de ele pentru ca ei traiesc altfel acolo.

| Wanna_1916 a răspuns:

Nu esti singurul. care adora Chins, Korea si Jsponia. si mai ales. filmele coreene :X:X:X:X.Sunt de acord cu tine ca aceste 3 tari sunt foarte frumoase. mi-as dori sa vizitez una din aceste tari. mai ales Korea :X.

| yallys a răspuns:

Da sunt de acord prietena mea cea mai buna care imi este ca o sora este din china! am cei mai multi prieteni din china si sunt foarte destepti si educati in comparatie cu romanii nostri care habar nu au sa se poarte civilizat si tara este superba si vreti sa stiti de ce? pentgru ca toate tarile ar fi frumoase dar de... ce sa faci de Romania nu are cine sa aiba grija ca altfel poate ar intrece multe tari in frumusete si bogatie dar asta este!

| analoveskorea a răspuns:

Si eu sunt de acord mai ales Coreea, m-am indragostit de tot ce tine de tara asta...sunt obsedata de ca-pop, de serialele coreene de pe tvr1 si nu numai, ii admir si pentru bunul simt pe care il ai, inventivitatea, faptul ca isi promoveaza valorile si comorile nationale prin atatea seriale istorice inedite, unice, au o cultura si niste traditii deosebit de interesant si intr-adevar sunt si foarte civilizati din cate stiu eu, despre Japonia si China nu stiu mare lucru

| Allyţu a răspuns:

Da sunt de acord mai ales koreea si japonia le adorrimi place si muzica koreeana, japoneza si serialele koreene sunt ffff frumoase mai ales legendele palatului secretele palatului pacat ca kronicele frumoase luptatuare a fost doar 14 episodesad...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Imi plac china cu muzica trupa china dolls imi plac korea muzica super junior boa si imi plac japonia si-music hide x japan miyavi saver tiger on off imi plac flime din japonia si anime naruto kiddy grade mew mew gallery fake kaleido star

| Delmoniko a răspuns:

Du-te de cateva ori acolo si vei ramane profund impresionat de cultura lor.

| 64Anelize64 a răspuns:

Sunt un fan al kpop si al k-doramelor si sunt de acord ca Japonia, Coreea si China sunt extrem de frumoase si civilizate, desigur si Taiwan. Totusi, nu sunt nici ele perfecte. E visul meu sa calatoresc in Coreea dar nu ma entuziasmez atit de tare fiidca mi-e frica sa nu fiu dezamagita. Insa Coreea mi-a schimbatviata in bine si sunt foarte multumita.
Nu renunta niciodata la ceea ce iubesti indiferent daca te dezamagesti sau te bucuri. Mult succes!

| AkaNe a răspuns:

Da intr-adevar iti dau dreptate China. Korea si Japonia chiar st printre cele mai frumoase tari din lume mie imi place mult limba koreana si japoneza:X si ADOR SECRETELE DE LA PALAR:X

| Henrietta01 a răspuns:

Sut de acord si eu am vazut serialele.