|

Un loc de vacanta pentru sarbatori undeva pe la munte, un hotel /cabana cu toate conditiile dar mai retras asa?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Undeva in zona Vatra Dornei.
E frumos, plin de pensiuni/cabane, atat pe langa oras, cat si in satele invecinate, sau mai indepartate (Saru Dornei, Neagra Sarului, Poiana Negri, Complex Poiana Izvoarelor si multe altele). E statiune turistica foarte ok, cu multe partii de schi, dar nu e aglomerata ca Poiana Brasov.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Casuta din padure de la Runcu! E foarte frumos si merita mers cu prietenii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Anul trecut am fost la Borovets, in Bulgaria si a fost foarte frumos. Am stat la Villa St. Dimitar. Nu am plecat fara asigurare de calatorie si iti recomand sa faci la fel, chit c-o alegi pe cea mai ieftina. Eu am folosit calculatorul de pe http://www.romasig.ro/asigurari-calatorie.php si am luat de la Omniasig, dar prin broker, pentru ca tot completasem calculatorul si am putut comanda online, decat sa merg de la asigurator la asigurator. Sa mergeti cu GPS, ca totul e scris in chirilic la bulgari - dar e frumos, merita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna! Busteni, Jud. Prahova este un orasel micut, retras dar in schimb superb, preturile sunt accesibile pentru oricine, si daca doresti poti merge si prin imprejurimi, Azuga, Predeal, etc. Iti recomand deoarece si eu am fost acolo si am avut parte de o atmosfera superba, in timp ce toata lumea se inghesuia sa plece in Poiana Brasov unde e o adevarata nebunie. Sper ca te-am putut ajuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează