anonim_4396
| Anonim întreabă:

Unde e mai misto - Grecia sau Turcia? Si de ce?

15 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Depinde ce vrei sa faci... Atmosfera din tavernele grecesti nu o gasesti la turci, dar ospitalitate este peste tot. In Grecia hotelurile de lux nu sunt pe toate drumurile dar in schimb costa iar la Turci e la indemana oricui. Desi poate multi ori sa zica ca sunt nebuna dar cel mai frumos oras antic grecesc este la turci Effes care merita vazut macar o data in viata, dar grecii au incule minunate pe care turcii nu le poseda (Creta, Santorini, Cicladele, Rodos). In Turcia avem Capadokia si Pamukale la greci Meteorele si Athosul. La turci putem vedea oracolul din Didima (mie mi s-a parut mult mai interesant si mai spectaculos si e facut tot de greci) iar la greci pe cel din Delphi. Ceea ce insa mi se pare mult mai ok la greci si cu asat ii bate pe turci este mancarea. Dar turcii sunt f.destepti si au All inclusiv ceea ce la greci nu prea se practica de aceea si preturile sunt mai mici la bilete.

| turist a răspuns:

Ai vazut toate frumusetile din Romania? Daca nu lasam mizerie dupa noi si nu stricam ceea ce avem, din cate am vazut, tara noastra mi se pare cea mai frumoasa...

| elena a răspuns:

De odihna sau de lucru?

| baba a răspuns:

Nu există mai mişto. Depinde de tine, de ce îţi place să vezi în viaţă. Dacă te tentează să bei Ouzo cu bătrânii greci la tavernă şi să dansezi cu ei pe Zorba, atunci mergi la greci. Dacă în schimb preferi să te izbeşti de cultura musulmană, de mâncarea lor tradiţională şi de rugăciunile apocaliptice din fiecare zi/noapte/dimineaţă, atunci mergi în Turcia.
Dar dacă vrei pur şi simplu plajă+ soare şi nu te interesează restul, te-aş trimite în Grecia, fiind ţară membră UE, vei găsi un strop de civilizaţie în plus + e mai aproape de România şi implicit transportul e mai ieftin.

| dispe a răspuns:

Eu merg in Turcia de doua ori pe an de noua ani. Super cluburi si nota 10 la servicii si amabilitate si ospitalitate. Si grecii sunt ok dar nu se compara.Concediu placut!

| Crisu_8081 a răspuns:

La captiolul servicii Turcia este pe primul loc in fata Greciei, te-ar pupa oriunde sa cumperi ceva de la ei si sa revii candva.
Grecii in sine sunt cam chitrosi... dar au o istorie fascinanta, deci ai ce vedea la ei in tara.Ramane la alegerea ta, ambele tari merita din plin.

| LoveForShania a răspuns:

Daca mergi in Grecia vei vedea concursurile olimpice, diferite statui ale zeilor...etc. Daca mergi in Turcia vei vedea doar oameni care se roaga, mancaruri ciudate, haine foarte ciudate-doar baticuri in cap si cearsafuri. Dar faci cum iti place, eu iti recomand grecia sau o alta tara minunata din europa, marea britanie.Eu cred ca SUA -america e cea mai tare! Sunt cei mai mari cantareti ai lumii acolo! Si tot, animale, muzee, civilizatie la maxim...

| danutzzz1992 a răspuns:

Daca mi-ar oferi cineva o excursie intr-un dintre aceste 2 tari sincer nu stiu ce as alege plajele din Antalia sau sa vizitez Atena! Ambele tari sunt extraordinare nu se pune problema de care e mai misto una sau cealalta. Daca ai merge acolo cu siguranta nu te-ai plictisi in oricare tara ar fi, ai putea dansa pe ritmuri orientale in Turcia si savura niste feluri de mancare absolut extraordinare sau in Grecia si sa vizitam insula Creta care este absolut fabuloasa. Acum na... depinde si de gusturile fiecaruia dintre noi si de buzunar sa nu uitam!

anonim_4396
| Anonim explică:

Bună.
E mișto în ambele. De ce? Ai ce să vezi: cultură, muzee, locuri istorice, restaurante, etc.
Distracție plăcută.
Pa, pa.

anonim_4396
| Anonim explică:

Misto se face din romani oriunde, deci ramane la alegerea tahappy

anonim_4396
| Anonim explică:

In grecia sau In turcia e cel mai misto.de ce? de treci codrii...

anonim_4396
| Anonim explică:

Turcia, pentru ca oameni de acolo sunt mult mai ospitalieri:X:X:Xlove struck

anonim_4396
| Anonim explică:

Turcia

| Andu123 a răspuns:

Eu zic ca Turcia. deorace este Effes..prea smecher.dar nici Grecia nu-mi displace pentru ca este prea smecher la Lefkada.in Grecia..eu zic ca merita ambele

Întrebări similare