|

Unde este mai frumos sa merg in Grecia? As avea niste variante pt destinatii: Kos, Mykonos sau Zakynthos? Detaliati!

Funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu personal am fost in Zakynthos si am ramas cu sufletul acolo. Am stat in Agios Sostis, langa Laganas, o statiune superba. Iti recomand o statiune din sud, cum am stat eu, e apa mai calda si nu bate vantul. Fa un tur al insulei si pe mare si pe uscat. Inchiriaza ATV. Vezi ca poti negocia pretul, la greci totul e negociabil. In fiecare zi, mergi si viziteaza cate o statiune/plaja. Bafta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am fost in Paralia Katerini este situata la 60 km de SALONIC mi-a placut, conditii de cazare f. bune --un sejur de 7 nopti cu cazare in vila de 3*** transport cu autocarul dus-intors costa 170 euro/persoana cu 2 in camera, la 3 in camera 160euro/persoana in camera este amenajat bucatarie dotata cu tot ce este necesar alimentele ieftina daca nu vrei sati prepari mancarea este posibilitate de mic dejun si cina 10 euro/zi din statiune se organizeaza excursii contra cost --in Muntele Olimp 15 euro/ pers. insula SKYATOS cu autocar + vapor 35 euro/pers. si in atle locuri! Tu de unde esti?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu uita, daca mergi in Zakynthos, nu rata celebra plaja Navagio. Si panorama de sus pentru poze. Nu rata nici plaja din capatul sudic al insulei unde sunt cuiburile testoasei Kareta Kareta, celebra testoasa a lor si insula in forma de testoasa. Mergi pe mare la foto si filmat broasca. Daca mai gasesc/amintesc care era forma cu care am fost pe mare iti zic. Au marinari priceputi si fata de celelalte firme noi chiar am vazut broasca. Sunt celebrele vaporase cu fundul de sticla...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Multumesc mult pentru toate dataliile! cred ca imi iau bilet in Zakynthos ☺

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează