|

Unde se pot relaxa niste oameni la 52 de ani? Vor relaxare. Eu ma gandeam undeva cu masaj, munte, peisaj frumos etc.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cam multe pretentii pentru niste pensionari.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai pentru ca te-ai gandit la aceste facilitati, presupun ca situatia financiara a celor doua persoane nu sta chai asa prostbig grin. Pai ti-as recomanda o statiune montana, dar nu cele de la noi din tara pentru ca sunt de toata rusinea. Vara trecuta am vizitat o statiune, nu chai montana dar era destul la inaltime, in Croatia. Parcul national Plivitce. Este o minune a naturii! Cea mai frumoasa priveliste care exista in lumea intreaga! Desigur, pentru a ajunge la intrarea in parc va trebui ca meri cu un autobuz. Foarte aproape de parc este un hotel construit din lemn foarte frumos. Din pacate, in vacanta nu neam adus suficienti bani, pentru ca neam mai hotarat sa mai vizitam si alte orase si blablabla...Sunt de asemenea, in apropiere de hotel, niste pensiuni pitoresi si foarte primitoare. Eu am stat la o pensiune la o batranica la doar 10 minute de la Parc. Desigur, daca te interesezi, poti gasi multe alte locuri pentru persoanele cu pricina. Sper ca ti-am fost de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,te-ai gandit bine. Depinde si de posibilitatile persoanelor. Daca sunt mai instariti, pot merge undeva la o statiune unde pot beneficia de masaj, relaxare si altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se pot relaxa aproape oriunde...depinde de buget laughingEu as recomanda un loc la Munte...pe undeva la Băişoara.Este super p'akl! Ma bucur daca am putut fi de folos :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

@gabrielutzu: de ce stai pe aici? Sa te aflii in treaba? La 52 de ani nu sunt pensionari parintii mei. Dar de, cand ai 12 ani si minte deloc, dai raspunsuri tampite.
Va rog sa dati locatii exacte. Poate chiar si hotelul etc, daca v-a placut ceva in special si se potriveste!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează